Ice41
Fanka BB :)
Taki poziom estradiolu po cyklu sztucznym przy ciąży?ladne wyniki estardiol powinien być powyżej 1500 a masz 1608 więc wszystko jak należy. Będzie bobas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki poziom estradiolu po cyklu sztucznym przy ciąży?ladne wyniki estardiol powinien być powyżej 1500 a masz 1608 więc wszystko jak należy. Będzie bobas
Jeszcze w to nie wierze i dopoki nie zobaczę serduszka to chyba nie będę umiała się cieszyćJeśli progesteron masz w ng to jest bardzo wysoki jeśli w innych jednostkach to podaj w jakich.
Na estradiolu się kompletnie nie znam. Beta piękna
Będziesz mamą, gratuluję
Ja tez biore tylko progesteronJa obejrzałam tylko moment, więc do webinaru sie nie odniosę, natomiast jesli chodzi o moje osobiste odczucia.. To jest najgorszy lekarz u jakiego byłam w całej swojej historii. Usg podczas monitoringu robił jakies 15 sekund, a cala wizyta trwała może ze 4 minuty. U tego lekarza uzyskałam również najgorsze efekty stymulacji, ale może to akurat przypadek, choc nie sądzę. Do transferu zero lekow, tylko progesteron. Zero zlecanych badań, nawet o histero nie wspomnial.
Nic nie rozumiemTaki poziom estradiolu po cyklu sztucznym przy ciąży?
nie martw się bo ja tez brałam tylko progesteron plus estrofem bo byłam ba cyklu sztucznym. Ty masz piękny progesteron nie masz czym się przejmować.Ja tez biore tylko progesteron
Miałaś cykl naturalny do transferu czy byłaś na hormonach (estrofem i potem progesteron)?Nic nie rozumiem
Dla mnie to czarna magia.
Od drugiego dnia miesiączki zaczęłam przyjmowac zastrzyki stymulujące. Gdy byłam gotowa miałam punkcję. I 5 dni po niej miałam podany zarodek.Miałaś cykl naturalny do transferu czy byłaś na hormonach (estrofem i potem progesteron)?
to miałaś na cyklu świeżym czyli zaraz po stymulacji i po punkcji, dlatego masz ładny progesteron i estradiol jest wysokiOd drugiego dnia miesiączki zaczęłam przyjmowac zastrzyki stymulujące. Gdy byłam gotowa miałam punkcję. I 5 dni po niej miałam podany zarodek.
To cykl naturalny ?
Już mnie martwi ten niski estradiol. Niby jest powyżej 1500 ale nie wiele ….
Ale martwi mnie estradiol.nie martw się bo ja tez brałam tylko progesteron plus estrofem bo byłam ba cyklu sztucznym. Ty masz piękny progesteron nie masz czym się przejmować.
ale estradiol nie jest taki ważny w ciąży tylko bhcg i progesteronAle martwi mnie estradiol.
Już bym chciała jutro. Gdy porozmawiam z lekarzem będę spokojniejsza