Czyli idziemy można powiedzieć łeb w łeb a jakiej długości masz cykle bo ja średnio 30-33Ja dokladnie tydzien po Tobie, tj. 01.08
reklama
CzekajacNaCud
Fanka BB :)
Ojej, wlasciwie to nawet ciezko mi powiedziec, bo sa rozne - tak mniej wiecej 25-35 dni, takze u mnie wielka niewiadoma ;PCzyli idziemy można powiedzieć łeb w łeb a jakiej długości masz cykle bo ja średnio 30-33
A Ty Pola też naturals? Bo jeśli po transferze in vitro to wiek ciąży liczy się troszkę inaczej i wtedy długość cyklu nie ma znaczeniaCzyli idziemy można powiedzieć łeb w łeb a jakiej długości masz cykle bo ja średnio 30-33
NaturalnieA Ty Pola też naturals? Bo jeśli po transferze in vitro to wiek ciąży liczy się troszkę inaczej i wtedy długość cyklu nie ma znaczenia
JestemMama!
Bojku jaki cudowny zakochałam się Gratuluje kochana z całego serca jest idealny duzooo zdrówka dla wasKrólewicz pozdrawia wszystkie ciocie
Ja boje się tak brać ta nospę, chociaż wiele z Was mówi ze jest w pełni bezpieczna.Dobrze nic mnie nie boli czasem czuje brzuch ale tragedii nie ma tylko ze ja biorę nospe i buscopan profilaktycznie 3 razy dziennie.
Chyba wolę jak nic mi nie dolega wtedy spokojniejsza jestem
Wizytę mam umówiona dopiero na następny piątek to będzie 20dpt ciekawe czy już coś zobaczę
Jutro robisz druga betę?
A u ciebie kiedy pierwsza wizyta?
Dzisiaj zrobiłam sobie test i wyszły piękne dwie kreski napatrzeć się na niego nie mogę
Ale to lekarz Ci przepisał te leki czy sama je sobie przepisalas?
Tak jutro idę na drugą betę. Stresuje się trochę, ale tłumacze sobie, ze co ma być to będzie i nie mam wpływu na to jak to wszystko się potoczy…
A Ty idziesz robić czy dajesz sobie spokój ?
Nie mam jeszcze zaplanowanej wizyty. Lekarz mówił, ze po drugiej becie mam zadzwonić do kliniki na konsultacje telefoniczna i on przepisze mi jakieś leki. Pewnie tez wyznaczy termin pierwszej wizyty.
Jutro kolejny mój wielki dzień. Trzymajcie kciuki
JestemMama!
Trzymam mocno będzie pięknieJa boje się tak brać ta nospę, chociaż wiele z Was mówi ze jest w pełni bezpieczna.
Tak jutro idę na drugą betę. Stresuje się trochę, ale tłumacze sobie, ze co ma być to będzie i nie mam wpływu na to jak to wszystko się potoczy…
Nie mam jeszcze zaplanowanej wizyty. Lekarz mówił, ze po drugiej becie mam zadzwonić do kliniki na konsultacje telefoniczna i on przepisze mi jakieś leki. Pewnie tez wyznaczy termin pierwszej wizyty.
Nospę przepisał mi lekarz, do pierwszej wizyty napewno mam brać co potem to nie wiem.Ja boje się tak brać ta nospę, chociaż wiele z Was mówi ze jest w pełni bezpieczna.
Na betę chyba idę choć czasami myślę że może lepiej odpuścić. Decyzję podejmę pewnie rano . Tak jak piszesz co ma być to będzie
Powodzenia jutro trzymam kciuki za piękny przyrost
Pisalyscie postatnio o badaniach zarodków przesyłam link wywiad z lekarzem Link do: Live Webinar Wszystko dla płodności | Wywiad z dr Tomaszem Rokickim | By Niepłodni Razem | Facebook
reklama
Nie mam siły słuchać całości, ale przejrzałam wywiad wyrywkowo. Ciekawa ta opcja badania nieinwazyjnego. Fajnie, że to idzie do przoduPisalyscie postatnio o badaniach zarodków przesyłam link wywiad z lekarzem Link do: Live Webinar Wszystko dla płodności | Wywiad z dr Tomaszem Rokickim | By Niepłodni Razem | Facebook
Podziel się: