Jeśli to tylko sobotni smutas to ok! Jutro jest nowy dzień. Ja bym to całe ivf najchętniej czasem rzuciła w cho... no ale nie da rady inaczej.Eh... Pierwszy raz od transferu się boje ze znów się nie uda że nigdy nie będę mamą mam dość , chodź marzę o tym żeby się udało , niby mam tam jakieś kucia , wąchania nastroju , uderzenia gorąca i co chwilę biegam do ubikacji ... Ale to wszystko leki ... Nic dziwnego że biegam jak pije pi 4 litry wody dziennie a uderzenia gorąca jak może ich nie być jak na dworze duszno i parno ... Nadzwyczajnej w świecie się boje , boje się że znów się nie uda i już się z tego nie podniosę ... Ile razy może pękać Ci serce ?? Mi już chyba zbyt wiele razy pękło takiego sobotniego doła mam
reklama
Dziś klinika już nieczynna jutro w ogóle zamknięte na cztery spusty a badanie w pn rano już.To napisz email do kliniki czy nie zaszła pomyłka i ci przedstawia.
Kupę kasy to kosztuje. Nic ci nie szkodzi. Pisz albo dzwoń.
Trochę znikłam z forum .
Po poprzednich porażkach. Zmieniłam klinikę i zrobiłam nową stymulację z Pgd. I to była dobra decyzja . Przygotowania zajęły ponad pół roku ale w czerwcu miałam transfer i jest ciąża 13 tydzień. Oczywiście od początku jakieś krwiaki , plemienia. Ostatnie dwa dni temu obfite z wizytą na Sor, ale maluch się trzyma
Zaglądam tutaj i kibicuję dziewczyną
nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
nadziejaprzedewszystkim
Zgadza się ale ona odchodzila stad a ja juz zaczynalam….A nie, to z @dżoasia pomyliłam. Sorki.
Serduszkowelove
@Brakujemiwiary jestes pieknie przygotowana , co ma się nie udać, wiesz że możesz zajsc w ciążę bo miałaś implantacje! Ja mimo tak niskiej bety 10dpt dalej wierze w mojego kropka, chociaż szanse wiem że są małe ale zawsze są, daje kopniaka i glowa do góry, nie ma co smutać, bo ja tez tak myślałam a jak zobaczyłam pierwszy raz w życiu betę, to mialam pretensje do siebie że go od razu skreśliłam... buziaki, dobry film i jakąś pyszna przekąskę, pozdrawiam ! ♡
Serduszkowelove
Nie ma innej drogi.@Caro♤♤♤♤ podziwiam za wytrwałość i upór! Cudownie ! ♡
Tylko jedna , dla każdej z nas zaczyna się i kończy na innym etapie.
Ja miałam 4 pełne procedury i 7 transferów.
W między czasie dwa poronienia.
Nie ma lekko !!
Obecnie 13 tc , i strach mnie nie opuszcza dalej.
Musimy jakoś przetrwać
Zawsze myślałam, że jak w końcu się uda to będę przeszczęśliwa i biegała chwaliła się brzuszkiem, a ciężko człowiek się boi każdego dnia czy wszystko już będzie dobrze ;*
Nie raz chciałam to rzucić w cholerkę, ale czy musiałabym wtedy jakąś szansę???
reklama
5 dniowyZależy od wieku zarodka jaki będzie transferowany . Jeśli 3 dniowy , to trzy dni wcześniej , jeśli 5 to pięć dni wcześniej .
Podziel się: