reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Eh... Pierwszy raz od transferu się boje ze znów się nie uda 😔 że nigdy nie będę mamą 😔😔 mam dość , chodź marzę o tym żeby się udało , niby mam tam jakieś kucia , wąchania nastroju , uderzenia gorąca i co chwilę biegam do ubikacji ... Ale to wszystko leki ... Nic dziwnego że biegam jak pije pi 4 litry wody dziennie a uderzenia gorąca jak może ich nie być jak na dworze duszno i parno ... 😔 Nadzwyczajnej w świecie się boje , boje się że znów się nie uda i już się z tego nie podniosę ... Ile razy może pękać Ci serce ?? Mi już chyba zbyt wiele razy pękło 😭😭😭 takiego sobotniego doła mam 😔😔😔
Jeśli to tylko sobotni smutas to ok! Jutro jest nowy dzień. Ja bym to całe ivf najchętniej czasem rzuciła w cho... no ale nie da rady inaczej.

reklama
Trochę znikłam z forum .
Po poprzednich porażkach. Zmieniłam klinikę i zrobiłam nową stymulację z Pgd. I to była dobra decyzja ;) . Przygotowania zajęły ponad pół roku ale w czerwcu miałam transfer i jest ciąża;) 13 tydzień;). Oczywiście od początku jakieś krwiaki , plemienia. Ostatnie dwa dni temu obfite z wizytą na Sor, ale maluch się trzyma ;)
Zaglądam tutaj i kibicuję dziewczyną
💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

@Brakujemiwiary jestes pieknie przygotowana , co ma się nie udać, wiesz że możesz zajsc w ciążę bo miałaś implantacje! Ja mimo tak niskiej bety 10dpt dalej wierze w mojego kropka, chociaż szanse wiem że są małe ale zawsze są, daje kopniaka i glowa do góry, nie ma co smutać, bo ja tez tak myślałam a jak zobaczyłam pierwszy raz w życiu betę, to mialam pretensje do siebie że go od razu skreśliłam... buziaki, dobry film i jakąś pyszna przekąskę, pozdrawiam ! ♡

@Caro♤♤♤♤ podziwiam za wytrwałość i upór! Cudownie ! ♡
Nie ma innej drogi.
Tylko jedna , dla każdej z nas zaczyna się i kończy na innym etapie.
Ja miałam 4 pełne procedury i 7 transferów.
W między czasie dwa poronienia.
Nie ma lekko !!

Obecnie 13 tc , i strach mnie nie opuszcza dalej.
Musimy jakoś przetrwać ;)
Zawsze myślałam, że jak w końcu się uda to będę przeszczęśliwa i biegała chwaliła się brzuszkiem, a ciężko człowiek się boi każdego dnia czy wszystko już będzie dobrze ;*
Nie raz chciałam to rzucić w cholerkę, ale czy musiałabym wtedy jakąś szansę???

reklama
Do góry