Artemida90
Fanka BB :)
ja brałam 3,5doby przed transferem progesteron, zarodek 5dniowy - udany transferNa ile dni przed transferem bierze się progesteron?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja brałam 3,5doby przed transferem progesteron, zarodek 5dniowy - udany transferNa ile dni przed transferem bierze się progesteron?
W 5 i 7 powinno się robić biopsje. Ja miałam na naturalnym i badalam w 5 dniu i 7 dniu po owulacji. Ale owulacja to był chyba dzień 0. Więc może na sztucznym liczą że dzień włączenia proga to dzien 0?Dziewczyny czy mogłybyście mi coś doradzić proszę? Jak wyglądało u Was badanie receptywności endometrium na cyklu sztucznym w którym dniu brania proga było pobranie? Ja mam mieć w 6 i 8 i wydaje mi się trochę późno.
Ile kosztuje badanie receptywności? Jeśli drugi transfer się nie uda też muszę zrobićW 5 i 7 powinno się robić biopsje. Ja miałam na naturalnym i badalam w 5 dniu i 7 dniu po owulacji. Ale owulacja to był chyba dzień 0. Więc może na sztucznym liczą że dzień włączenia proga to dzien 0?
Przyłączam się do pytania, jeśli okaże się że jestem w ciąży biochemicznej to po drugim transferze bym chciała podejść, chce przy drugim zrobić uma test I wlew z atosibanu mejbi plus cykl sztuczny na stowe ! ♡Ile kosztuje badanie receptywności? Jeśli drugi transfer się nie uda też muszę zrobić
Ja teraz biorę atosiban, bez testu Uma. Biorę co mogęPrzyłączam się do pytania, jeśli okaże się że jestem w ciąży biochemicznej to po drugim transferze bym chciała podejść, chce przy drugim zrobić uma test I wlew z atosibanu mejbi plus cykl sztuczny na stowe ! ♡
Czyli co uważasz za późno trochę? A czy ktoś z Was miał na cyklu sztucznym właśnie robione. Jakoś tak dziwnie bo szperalam na forum i czytałam o 5 i 7 dniu teraz się trochę denerwuję.W 5 i 7 powinno się robić biopsje. Ja miałam na naturalnym i badalam w 5 dniu i 7 dniu po owulacji. Ale owulacja to był chyba dzień 0. Więc może na sztucznym liczą że dzień włączenia proga to dzien 0?
3200 ale wiadomo w różnych klinikach różne ceny.Ile kosztuje badanie receptywności? Jeśli drugi transfer się nie uda też muszę zrobić
Ja też koło 30003200 ale wiadomo w różnych klinikach różne ceny.
Mi test Uma wyszedł graniczny i nic mi nie dali to był moim zdaniem błąd.Przyłączam się do pytania, jeśli okaże się że jestem w ciąży biochemicznej to po drugim transferze bym chciała podejść, chce przy drugim zrobić uma test I wlew z atosibanu mejbi plus cykl sztuczny na stowe ! ♡