katharina203
Fanka BB :)
Dziewczyny żadna z was nie leczy się w poznaniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroNIE UDAŁO SIĘ Beta nawet nie drgnęła.
Dziękuję Wam wszystkim za kciuki.
Jakoś się trzymam.
Moja przygoda tu się kończy. Nie mamy więcej zarodków, a to było moje 4 i ostatnie podejście ivf.
Za to Wam dziewczyny życzę więcej szczęścia. Powodzenia i trzymam za Was kciuki
U mnie był w 21 dc. Udany.Od czego zależy transfer w sztucznym cyklu ,w sensie, że w którym dniu cyklu się odbędzie, bo jestem na cyklu sztucznym w 1 dc miałam wizytę i mam estrofem i estradiol, miałam mieć wizytę jutro czyli to 15 dc ,ale lekarz odwołał wszystkie wizyty ,bo go nie będzie I mam mieć wizytę we wtorek czyli 18 dc ja się nie znam ,ale to nie za późno, żeby mieć transfer w tym cyklu ?
Udany ?Ja transfer mialam raz w 20dc a drugi raz w 23dc
A rozważacie adopcję zarodka?NIE UDAŁO SIĘ Beta nawet nie drgnęła.
Jakoś się trzymam.
Moja przygoda tu się kończy. Nie mamy więcej zarodków, a to było moje 4 i ostatnie podejście ivf.
U mnie był w 21 dc. Udany
U mnie był w 21 dc.
Na ile dni przed transferem bierze się progesteron?U mnie był w 21 dc. Udany.
Zależy od wieku zarodka jaki będzie transferowany . Jeśli 3 dniowy , to trzy dni wcześniej , jeśli 5 to pięć dni wcześniej .Na ile dni przed transferem bierze się progesteron?
Bardzo mi przykro mam nadzieję że wszystko się poukłada i wrócisz do nas silniejsza , a jeśli nie to znajdziesz swoją drogę do szczęścia w której będziesz się spełniać w 100% życzę Ci duzoo siły ,i wiary że wszystko jeszcze będzie dobrze .NIE UDAŁO SIĘ Beta nawet nie drgnęła.
Jakoś się trzymam.
W 23dc udany ale później poronienie...w 20dc nieudanyUdany ?
W 5 dniu przyjmowania miałam transfer. Progesteron miałam 2 dni przed transferem 260, estradiol 190.Na ile dni przed transferem bierze się progesteron?