reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Od czego zależy transfer w sztucznym cyklu ,w sensie, że w którym dniu cyklu się odbędzie, bo jestem na cyklu sztucznym w 1 dc miałam wizytę i mam estrofem i estradiol, miałam mieć wizytę jutro czyli to 15 dc ,ale lekarz odwołał wszystkie wizyty ,bo go nie będzie I mam mieć wizytę we wtorek czyli 18 dc ja się nie znam ,ale to nie za późno, żeby mieć transfer w tym cyklu ?
U mnie był w 21 dc. Udany.

NIE UDAŁO SIĘ 🥺😔 Beta nawet nie drgnęła.
Dziękuję Wam wszystkim za kciuki.
Jakoś się trzymam.
Moja przygoda tu się kończy. Nie mamy więcej zarodków, a to było moje 4 i ostatnie podejście ivf.
Za to Wam dziewczyny życzę więcej szczęścia. Powodzenia i trzymam za Was kciuki ✊✊✊
A rozważacie adopcję zarodka?

NIE UDAŁO SIĘ 🥺😔 Beta nawet nie drgnęła.
Dziękuję Wam wszystkim za kciuki.
Jakoś się trzymam.
Moja przygoda tu się kończy. Nie mamy więcej zarodków, a to było moje 4 i ostatnie podejście ivf.
Za to Wam dziewczyny życzę więcej szczęścia. Powodzenia i trzymam za Was kciuki ✊✊✊
Bardzo mi przykro 😔 mam nadzieję że wszystko się poukłada i wrócisz do nas silniejsza , a jeśli nie to znajdziesz swoją drogę do szczęścia w której będziesz się spełniać w 100% ❤️ życzę Ci duzoo siły ,i wiary że wszystko jeszcze będzie dobrze . ❤️

reklama
Do góry