reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
N

Na końcówkę lutego ;)
Staram się cieszyć, ale strach to mnie nie opuszcza.
Razem walczyliśmy A Twój mały już nie tak i mały;)
Wracacie po kolejne ???
i nie opuści aż do końca, kochana. Mój ma już prawie 2 lata.

Oj jeszcze długo nie wrócimy - mąż nie chce. Teraz mały ma bunt 2latka jest ciężko - bardzo delikatnie powiedziane. Nie wiem czy uda mi się go przekonać ze drugie nie musi być takie samo 😰ale cóż chciałam choć jedno i mam

Trochę znikłam z forum .
Po poprzednich porażkach. Zmieniłam klinikę i zrobiłam nową stymulację z Pgd. I to była dobra decyzja ;) . Przygotowania zajęły ponad pół roku ale w czerwcu miałam transfer i jest ciąża;) 13 tydzień;). Oczywiście od początku jakieś krwiaki , plemienia. Ostatnie dwa dni temu obfite z wizytą na Sor, ale maluch się trzyma ;)
Zaglądam tutaj i kibicuję dziewczyną
Boże dopiero się dokopalam do tej wiadomości , kochana z całego serca bardzoooo mocno Ci gratuluje❤️❤️❤️❤️ wiedziałam że będziesz gruba 🤪 ❤️❤️❤️ przytulam bardzo mocno ❤️❤️❤️ duzoooo zdrówka dla was i rośnijcie pięknie 😘😘😘😘

NIE UDAŁO SIĘ 🥺😔 Beta nawet nie drgnęła.
Dziękuję Wam wszystkim za kciuki.
Jakoś się trzymam.
Moja przygoda tu się kończy. Nie mamy więcej zarodków, a to było moje 4 i ostatnie podejście ivf.
Za to Wam dziewczyny życzę więcej szczęścia. Powodzenia i trzymam za Was kciuki ✊✊✊

Jakoś się trzymam.
Moja przygoda tu się kończy. Nie mamy więcej zarodków, a to było moje 4 i ostatnie podejście ivf.
Za to Wam dziewczyny życzę więcej szczęścia. Powodzenia i trzymam za Was kciuki ✊✊✊

W takich chwilach człowiek jednak nie wie, co wypada powiedzieć... Cokolwiek się nie powie - brzmi źle. Trzymajcie się. Odnajdźcie się już w nowej rzeczywistości i przekonajcie się, że - mimo wszystko - będzie pięknie. Ściskam najmocniej, jak potrafię.

Jakoś się trzymam.
Podpisuje się rękami i nogami pod tym co napisała @nadziejaprzedewszystkim .
Ciężko napisać coś co mogło by w tej chwili ukoić wasz ból … wiec nawet nie będę próbować .

Trzymajcie się ♥️
Przytulam z całych sił ♥️

reklama
Jakoś się trzymam.
Strasznie mi przykro 💔
Też nigdy nie udało mi się z moimi zarodkami, mimo że przeszłam 6 pełnych procedur i kilka transferów. Teraz walczę o szczęście z adoptowanym zarodkiem.
Nie zamykaj tematu, wypłacz się i przemyśl wszystko na spokojnie. Znam kilka dziewczyny, które są spełnionymi i szczęśliwymi matkami właśnie dzięki adopcji zarodka. Temat bardzo trudny, mi samej zajęło trochę czasu zanim do tego dorosłam ale jestem pewna, że warto. Jeśli kiedyś będziesz chciała pogadać to pisz. Tulę mocno, bo doskonale wiem jak to bardzo boli ❤️

Do góry