Ale cytat nie tyczyl sie era tylko embrioglueSą,są i to cale mnostwo
reklama
Nikt nie podważa skuteczności testu era. Ja miałam polska podróbkę czyli badanie receptywnosci i bardzo pomogło uważam, że warto badać okno implantacyjne i nk maciczneW DE Era test robi sie juz chyba z 8 czy 10 lat,aktualnie kasy chorych dyskutuja nad oplacaniem tego badania,bo z jednej strony kosztuje kupe kasy z drugiej przynosi oczekiwane efekty.
annemarie
Fanka BB :)
Jaki cytat???Ale cytat nie tyczyl sie era tylko embrioglue
A bo wy o kleju pisalyscie.
Moja klinika w Pradze robila swoje wlasne studia nt.i wyszlo il ze z 10 kobiet ktore braly klej ,7 zaszlo w ciaze,czy donosil? Tego nie wiem.ja tez to mialam i tez transfery udane,raz nie mialam i tez sie udal.Ale pierdylion rzeczy do tego wiec ciezko wywnioskowac co i jak.
Ostatnia edycja:
Serduszkowelove
Pytałam się o ten klej, a Pani Doktor stwierdziła, że ma tyle samo ciąż z tym jak i bez tego, więc zastanawiam się nad tym , 7/10 to dużo super , zastanowię się!!!Jaki cytat???
A bo wy o kleju pisalyscie.
Moja klinika w Pradze robila swoje wlasne studia nt.i wyszlo il ze z 10 kobiet ktore braly klej ,7 zaszlo w ciaze,czy donosil? Tego nie wiem.ja tez to mialam i tez transfery udane,raz nie mialam i tez sie udal.Ale pierdylion rzeczy do tego wiec ciezko wywnioskowac co i jak.
Serduszkowelove
Pierwsze słyszę o tym , w środę się zapytam ! Dziękuję, czy oni to robią przy pierwszym transferze ?? czy to to ??Link do: Jak przebiega badanie aktywności mięśnia macicy? | INVICTANikt nie podważa skuteczności testu era. Ja miałam polska podróbkę czyli badanie receptywnosci i bardzo pomogło uważam, że warto badać okno implantacyjne i nk maciczne
annemarie
To moja klinika takie obserwacje,a tak naprawde mozna rozne metody stosowac i nikt nie udowodni xo pomoglo co nie .Ale jesli mozna sprobowac sobie pomoc...to dlaczego niePytałam się o ten klej, a Pani Doktor stwierdziła, że ma tyle samo ciąż z tym jak i bez tego, więc zastanawiam się nad tym , 7/10 to dużo super , zastanowię się!!!
annemarie
Pierwsze słyszę o tym , w środę się zapytam ! Dziękuję, czy oni to robią przy pierwszym transferze ?? czy to to ??Link do: Jak przebiega badanie aktywności mięśnia macicy? | INVICTA
Test ERA - Test bÅony Åluzowej macicy - Gyncentrum
Test ERA okreÅla indywidualne dla każdej pacjentki okno implantacji, co umożliwia zaplanowanie transferu zarodka w najbardziej odpowiednim momencie. Test Era realnie zwiÄksza szanse na skuteczne zapÅodnienie in vitro!
www.gyncentrum.pl
To co wrzucilas to jest inne badanie.
Receptywnosc miałam badana po dwóch transferach gdzie były ciążę biochemiczne. Okazało się, że mam okno implantacyjne ciut szybciej niż normalnie i miałam ciut za wysokie nk. Miałam lekko przesunięty transfer i intralipid i zagralo.Pierwsze słyszę o tym , w środę się zapytam ! Dziękuję, czy oni to robią przy pierwszym transferze ?? czy to to ??Link do: Jak przebiega badanie aktywności mięśnia macicy? | INVICTA
reklama
Robiłam histeroskopie. Jeden niedrożny jajowód był ale podobno przepchnęli. W sumie coś czułam więc raczej to nie była ściemaJa jeszcze do tego co wyzej robilam ERA TEST bo szukalismy przyczyny do skutku.
Era test wyszedl ok. Ale niewielki % kobiet ma przesuniete okno implantacyjne. Histeroskopia mega wazna przy braku implantacji.
Ojej też mam okienko ponoć przesunięte. Zresztą czego ja nie mam. Wszystko już mi gdzieś znaleźli
Podziel się: