Też parka? 3 latka to już kawał dzieciakówAle zajebiscie,najlepiej tak
Moje jutro 3 latka koncza
reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
W środę zaczynam przygotowania do ivf, to będzie pierwszy raz, doktor jest raczej konkretna, ale również słucha nas , rozmawialam o tym z mężem, on by bardzo chciał, ja też, ale doktor wspominała, że wierzy ze wyjdą super zarodki i z bliźniakami ciaza wysokiego ryzyka i mnie trochę przestraszyła, ale jakoś tak wróciłam do tego ostatnio myślamiZależy od kliniki. Kłóć się z lekarz lek jeśli naprawdę chcesz 2 zarodki. Jeśli miałaś już jakieś nieudane in vitro to tym bardziej jest szansa że się zgodzą.
Ja mam 34 i się pytalam lekarza ile podają zarodków do transferu i mowil ,że 1 ale jak chce 2 to mi podadzą dwa ,więc sie zapytajWspaniale, cudownie gratulacje też mi się marzą bliźniaki, a powiedzcie mi czy klinika może zabronić transferu 2 zarodków jeśli nie mam powyżej 35 lat ? Bardzo bym chciała a doktor powiedziała że jeśli powstaną zarodki i dojdzie do transferu to tylko jednego zarodka, nie dyskutowałam już ale jakoś myślę o tym teraz bardziej bo już zbliżam się wielkimi krokami
eij
Ja też jestem po 6 nieudanych inseminacjach i po udanym in vitro za pierwszym razemAle dlaczego miałoby sie nie udać my staraliśmy sie 10 lat z czego 4 juz w klinikach i tez przeszliśmy przez nieudane inseminacje a in vitro udało sie odrazu wiec to ze wcześnie nie wychodziło nie ma za dużego znaczenia przy in vitro.
eij
Witaj w klubie, ale czadJestem po USG i znamy już płeć obu dzieciaków będzie chłopak i dziewczynka
eij
Ja 34 lata, również transfer dwóch blastek, lekarz sam zaproponowałJa mam 33lata i lekarz był za transferem dwoch. A miałam obie blastocysty z 5 doby i po badaniach genetycznych.
annemarie
Nooo,masakra jak ten czas leci.A dopiero cc mialam....Też parka? 3 latka to już kawał dzieciaków
annemarie
Hej,co u was jak maluszki?Ja 34 lata, również transfer dwóch blastek, lekarz sam zaproponował
Serduszkowelove
Kiedy masz transfer ?Ja mam 34 i się pytalam lekarza ile podają zarodków do transferu i mowil ,że 1 ale jak chce 2 to mi podadzą dwa ,więc sie zapytaj
reklama
Pewnie wyjdzie gdzies na lipiec ,tak bym miała w następnym tygodniu, ale stymulacja zawiodła i mialm tylko 3 pęcherzyki dobre ,a reszta nie urosla i teraz będę iść długim protokołemKiedy masz transfer ?
Podziel się: