reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zależy od kliniki. Kłóć się z lekarz lek jeśli naprawdę chcesz 2 zarodki. Jeśli miałaś już jakieś nieudane in vitro to tym bardziej jest szansa że się zgodzą.
W środę zaczynam przygotowania do ivf, to będzie pierwszy raz, doktor jest raczej konkretna, ale również słucha nas , rozmawialam o tym z mężem, on by bardzo chciał, ja też, ale doktor wspominała, że wierzy ze wyjdą super zarodki i z bliźniakami ciaza wysokiego ryzyka i mnie trochę przestraszyła, ale jakoś tak wróciłam do tego ostatnio myślami 😊

Wspaniale, cudownie gratulacje 😘😘😘 też mi się marzą bliźniaki, a powiedzcie mi czy klinika może zabronić transferu 2 zarodków jeśli nie mam powyżej 35 lat ? Bardzo bym chciała a doktor powiedziała że jeśli powstaną zarodki i dojdzie do transferu to tylko jednego zarodka, nie dyskutowałam już ale jakoś myślę o tym teraz bardziej bo już zbliżam się wielkimi krokami
Ja mam 34 i się pytalam lekarza ile podają zarodków do transferu i mowil ,że 1 ale jak chce 2 to mi podadzą dwa ,więc sie zapytaj

reklama
Do góry