Super Ja też miałam taki sam telefon i taką reakcjęDziewczyny dzwonił embriolog.
Mam duże emocje, nie bardzo pamiętam co mówił ale na 6 komórek wszystkie się zapłodniły. Jutro zadzwonia z informacją w ilu jest zarodek.
Popłakałam się.
reklama
Trzymam kciuki by było dobrze, daj znać co u Was.Dziewczyny jadę z krwawieniem do szpitala
To zależy na co się leczysz ,ja mam tylko wrogi sluz ,wiec mnie leki po refundacji do stymulacji jak narazie kosztowały 115 złMam do Was pytanie, ile mniej wiecej liczyć na leki do stymulacji z refundacja ? Przeliczam już sobie wszystko koszt in vitro transferu itp i chcę zrobić sobie kosztorys ?
AMH w normieDołączam się do pytania, ale dodam jeszcze dodatkowe. Jakie trzeba spełnieniać warunki żeby leki były z refundacją?
Dla porównania InvimedDla przykładu invicta Gdańsk, może komuś się przyda
Załączniki
Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki by było dobrze, daj znać co u Was.
A z ilu wyszedl zarodek? Jak spytałam ile z tego moze być zarodków to powiedzieli że zadko jest to 100% ale myślą że połowa da radeSuper Ja też miałam taki sam telefon i taką reakcję
Nuskalka
Fanka BB :)
Jest wszystko dobrze.... Boże jak mi ulzylo... zarodek ma 6mm, serce bije 95bmp, nie ma zagrożenia poronieniem... ten drugi pęcherzyk, który był praktycznie zniknął i stąd moze byc to plamienie i krwawienie... cud ❤ choc teraz się martwię, czy te 95 uderzeń to nie za mało? 6t3d, lekarka mowila, ze prawidłowo
Nie martw się, skoro mówiła że jest dobrze to tak jest. Wiem, że lubimy sobie wkręcać ale nie dopuszczaj takich myśli do siebie. Trzymaj się i odpoczywajcieJest wszystko dobrze.... Boże jak mi ulzylo... zarodek ma 6mm, serce bije 95bmp, nie ma zagrożenia poronieniem... ten drugi pęcherzyk, który był praktycznie zniknął i stąd moze byc to plamienie i krwawienie... cud ❤ choc teraz się martwię, czy te 95 uderzeń to nie za mało? 6t3d, lekarka mowila, ze prawidłowo
Jest wszystko dobrze.... Boże jak mi ulzylo... zarodek ma 6mm, serce bije 95bmp, nie ma zagrożenia poronieniem... ten drugi pęcherzyk, który był praktycznie zniknął i stąd moze byc to plamienie i krwawienie... cud ❤ choc teraz się martwię, czy te 95 uderzeń to nie za mało? 6t3d, lekarka mowila, ze prawidłowo
Kamień z serca... Odpoczywaj!
reklama
Dziewczyny 22.04 miałam punkcję 2.05 dostalam okres normalny trwał 5 dni wszystko ok a od wczoraj mam plamienia dzisiaj nawet przez chwilę brzuch i plecy bolały tak jakby okresowo to nie owulacja bo robie testy i wychodzą negatywne zresztą wtedy boli mnie konkretny jajnik. Nie wiem co o tym myśleć mam wrażenie że dostanę okres ale po 2 tygodniach to dużo za szybko myślicie ze stymulacja mogłaby mi tak cykl rozlegulowac?
Podziel się: