Kasialucky
Fanka BB :)
Ale jak macie zapłacone ?skoro 18 maja skoro dopiero ruszasz ze stymulacjaMrożenie zarodków mamy na rok zapłacone
Wiec mie wiesz ile zarodków będziesz miec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak macie zapłacone ?skoro 18 maja skoro dopiero ruszasz ze stymulacjaMrożenie zarodków mamy na rok zapłacone
W sensie zle napisałam gdańsk za to płaci, mocno wierzę, że będę je miećAle jak macie zapłacone ?skoro 18 maja skoro dopiero ruszasz ze stymulacja
Wiec mie wiesz ile zarodków będziesz miec
Też się popłakałamDziewczyny dzwonił embriolog.
Mam duże emocje, nie bardzo pamiętam co mówił ale na 6 komórek wszystkie się zapłodniły. Jutro zadzwonia z informacją w ilu jest zarodek.
Popłakałam się.
daj znać 3maj się ! musi być dobrzeDziewczyny jadę z krwawieniem do szpitala
Ja mam Estrofem od drugiego dnia cyklu. Z 6 zarodków zamrozili 2 w piątej dobie. Nie miałam świeżego, 6 lat temu świeży przestał się rozwijać, a mrozak ma dziś prawie 5 latJa Estrofem miałam przed zastrzykami. A ile miałaś zarodków? Miałaś świeży transfer?