My mamy pierwszy transfer w ramach dofinansowania ale nie dodałam że zamrozilismy 5 jajeczek, koszt 1040 zlDziękuję , my też będziemy korzystać z programu dofinansowania 5000, dopłacamy 5400 i jeszcze badamy zarodki czyli 2200 biopsja plus na początek 2 zarodki 4000 , transfer 4000 razem z opieka po , leki itp tak nam wyliczyli
reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Więc to 80 procent to takie nad wyrost jak do programu podstawowego trzeba dopłacić połowę więcej
I dodatkowo dojdzie mrożenie zarodków.My mamy pierwszy transfer w ramach dofinansowania ale nie dodałam że zamrozilismy 5 jajeczek, koszt 1040 zl
Serduszkowelove
My nie będziemy mieć transferu świeżego, doktor boi się ryzyka hiperstymulacji, a po drugie będziemy badać, dziewczyny trzymajcie za mnie mocno kciuki, 18 maja zaczynam ☺☺☺☺
Serduszkowelove
Mrożenie zarodków mamy na rok zapłaconeI dodatkowo dojdzie mrożenie zarodków.
Deess.
ja jestem invicta wrocław , dzięki ! przydatneDla przykładu invicta Gdańsk, może komuś się przyda
Deess.
superDziewczyny dzwonił embriolog.
Mam duże emocje, nie bardzo pamiętam co mówił ale na 6 komórek wszystkie się zapłodniły. Jutro zadzwonia z informacją w ilu jest zarodek.
Popłakałam się.
Pieknie mi też wszystkie 6 się zaplodnilo i ostatecznie jeden tylko odpadłDziewczyny dzwonił embriolog.
Mam duże emocje, nie bardzo pamiętam co mówił ale na 6 komórek wszystkie się zapłodniły. Jutro zadzwonia z informacją w ilu jest zarodek.
Popłakałam się.
reklama
Kasialucky
To moj paragon za moje leki, jeszxze miałam jeden paragon na gonapeptyl dailu za Ok 4 zł za opakowanieMam do Was pytanie, ile mniej wiecej liczyć na leki do stymulacji z refundacja ? Przeliczam już sobie wszystko koszt in vitro transferu itp i chcę zrobić sobie kosztorys ?
Refundacja AMH powyżej 0,70
Wiek poniżej 40 r.z
Załączniki
Podziel się: