reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

8 dni.
W 6 była beta 9 dziś powinna być przynajmniej 18. Według mnie powinien być jakiś cień, a go nie ma. Pinki lubią oszukiwać, więc i tak pójdę na betę. Chyba, że @ przyjdzie.
no co Ty, test w 8dpt moze wyjsc, ale musi. Jest bardzo wczesnie, beta jest bardzo niska. Ja mialam negatywny test przy becie w okolicy 300…
Na tym etapie mozna wierzyc tylko becie

reklama
Dziewczyny jak mnie dziś dół brzucha boli albo jajniki nie wiem sama. Sprawdzam co chwila w łazience czy nie miesiączka ale póki co czysto. Jestem przerażona. 😭😭
Przypomnij prosze ktory dzis dzien? Mnie do 10 bardzo brzuch bolal. Nawet wczoraj w 17dpt odczuwalam klucia w macicy. Podobno macica i wszystkie miesnie przygotowują sie na ciaze.

Dziękuję 😘 najbardziej to się boje ze to może być biochemia. Ale może rzeczywiście to coś macica i jej mięśnie.
Dziś dziewczyna, ktora miała tak samo niską betę jak ja i już jest w 5 miesięcu mi powiedziała, że zmarnowała tydzień czasu na zmartwienia, przeszukiwania internetu i czytanie. I to ją wykończyło psychicznie. Kazała mi przestać i żyć normalnie. To zamartwianie nic nie zmieni. Nie spowoduje, że nagle okaże się, że wszystko jest dobrze. A poza tym u każdego jest inaczej. Ja też od czwartku tylko siedziałam i czytałam i analizowałam. A to nadzieja, a to depresja. Ty zrób tak samo. Ma prawo boleć. Beta nie musi być wysoka. Każda kobieta ma predyspozycje do różnych bet, a nawet w kilku ciążach mq różne. I tyle. Co będzie to będzie.

Moje przeczucia się nie myliły. Dziś przyszła @ rozkręciła się normalnie w terminie.

To koniec. Życzę wam ogromnego szczęścia, sukcesów w walce o upragnionego dzidziusia. ❤️❤️❤️❤️
Kochanie strasznie mi przykro .
Wiem ,że bardzo chciałaś i mocno walczyłaś !!
Masz dla kogo żyć i spełnić się jako matka.
A może za jakiś czas spróbujesz ponownie , kto wie

reklama
A tu masz proszę. Tabletka krąży po forum już od bardzo dawna. Nie wiem na ile można jej ufać, ale jak ma Was uspokoić to proszę :D

@Vinszka myślę, że możesz dziś nasikac na test. Ja właśnie siknełam po
♥️♥️♥️♥️
Dziś dziewczyna, ktora miała tak samo niską betę jak ja i już jest w 5 miesięcu mi powiedziała, że zmarnowała tydzień czasu na zmartwienia, przeszukiwania internetu i czytanie. I to ją wykończyło psychicznie. Kazała mi przestać i żyć normalnie. To zamartwianie nic nie zmieni. Nie spowoduje, że nagle okaże się, że wszystko jest dobrze. A poza tym u każdego jest inaczej. Ja też od czwartku tylko siedziałam i czytałam i analizowałam. A to nadzieja, a to depresja. Ty zrób tak samo. Ma prawo boleć. Beta nie musi być wysoka. Każda kobieta ma predyspozycje do różnych bet, a nawet w kilku ciążach mq różne. I tyle. Co będzie to będzie

ja jestem w 9 tygodniu a od swych dni brzuch od nowa zaczął boleć i tak w koło ..raz boli potem przerwa i znów coś się dzieje..i za każdym razem jest strach ale trzeba wierzyć

Do góry