reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najważniejsza jesteś teraz Ty i Twoje maleństwo rozwijające się w brzuszku. Mną się nie martw. Dam sobie radę 😗😘
Kochana nie wiem co mam Ci powiedzieć 😔😔😔 bądź silna, mimo wszystko masz dla kogo żyć ❤️ wiem że to może nie super pocieszenie ale widocznie tak się miało stać, bynajmniej narazie. A przyszłości nie znasz, nie wiesz co życie Ci szykuje. Trzymaj się 😘

U mnie i męża nadzieje mega rozbudzone po pięknym wczorajszym wyniku bety. Dziś cały dzień byłam na szkoleniu, nie miałam czasu myśleć. Teraz wracam ze szkolenia i swiruje, że brzuch mnie przestał pobolewac i od razu milion glupich myśli... Nie dogodzisz kobiecie co się stara o dziecko [emoji14] boli źle, nie boli jeszcze gorzej. Dobrze, że jutro beta.
Też bym tak chciała [emoji3059][emoji3059] u nas niepewność, ale staramy się o tym wszystkim nie myśleć. Mnie też już nic nie boli.

reklama
Do góry