reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje przeczucia się nie myliły. Dziś przyszła @ rozkręciła się normalnie w terminie.

To koniec. Życzę wam ogromnego szczęścia, sukcesów w walce o upragnionego dzidziusia. [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
[emoji174] eh ... Ja miałam ciągle nadzieję,że życie tym razem miło Cie zaskoczy . Ściskam Cię mocno [emoji3531]

@Evela.6
A Ty kiedy kolejne usg ??
Mdłości przeszły?
Kochana za tydz w pn mam prenatalne. Nie mogę się doczekać żeby już wiedzieć czy wszystko rozwija się ok i czy dzidzia zdrowa. Zastanawiałam się nad nifty ale poczekam do prenatalnych bo w UK jeśli wychodzą jakieś nieprawidłowości nifty są refundowane .
Dziś w sumie jest pierwszy dzień kiedy czuję się lepiej- chociaz ja zdecydowanie gorzej czuję się z reguly popołudniami. Ale cieszyłam się,że mogłam zjeść coś innego niż rosół na obiad [emoji6]bo ostatnio to było moje codzienne danie [emoji85]

Kochana za tydz w pn mam prenatalne. Nie mogę się doczekać żeby już wiedzieć czy wszystko rozwija się ok i czy dzidzia zdrowa. Zastanawiałam się nad nifty ale poczekam do prenatalnych bo w UK jeśli wychodzą jakieś nieprawidłowości nifty są refundowane .
Dziś w sumie jest pierwszy dzień kiedy czuję się lepiej- chociaz ja zdecydowanie gorzej czuję się z reguly popołudniami. Ale cieszyłam się,że mogłam zjeść coś innego niż rosół na obiad [emoji6]bo ostatnio to było moje codzienne danie [emoji85]
Ogromne kciuki kochana za dzidzie.Bedzie dobrze zobaczysz😄👍

Elektronka współczuję stresu. Bardzo dziewczyn ma krwawienia w ciąży, a z dzieciaczkiem jest wszystko ok. Tego Ci życzę :) teraz tylko oczekuj pięknego zarodka i serduszka

U mnie i męża nadzieje mega rozbudzone po pięknym wczorajszym wyniku bety. Dziś cały dzień byłam na szkoleniu, nie miałam czasu myśleć. Teraz wracam ze szkolenia i swiruje, że brzuch mnie przestał pobolewac i od razu milion glupich myśli... Nie dogodzisz kobiecie co się stara o dziecko :p boli źle, nie boli jeszcze gorzej. Dobrze, że jutro beta.

reklama
To życzę Ci by tydzień szybko zleciał. I pięknych widoków. Będę od Ciebie wypatrywać wieści i zdjęć;)

Do góry