reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

8 dni.
W 6 była beta 9 dziś powinna być przynajmniej 18. Według mnie powinien być jakiś cień, a go nie ma. Pinki lubią oszukiwać, więc i tak pójdę na betę. Chyba, że @ przyjdzie.
Ja wczoraj na szczęście zrobiłam dwa testy. Jeden nordest 10 i drugi bobo też 10 oba z tego samego moczu. Na bobo nawet cienia, cienia, cienia nie było. Biel vizira. Widziałaś mój nordest jaka krecha. Nie chcę cię pocieszać, bo też nie lubię jak ktoś mi mówi, że będzie dobrze jak czuję, że nie, ale zrób tą betę.
I szczerze chyba wolę taką jasną sytuację jak u ciebie, niż niepewność i ciągły stres jak u mnie. Ja wiem, że może mam negatywne podejście, ale nie czuję, że te bety dobrze wróżą.

reklama
Mnie też raz oszukał....
Na betę pojadę jutro. Chce w tym samym laboratorium zrobić.

Ahhh no nie wiem co mam myśleć. ☹️
Mnie pink też oszukał, ale był pozytywny, a ciąży nie było. Wczoraj moja siostra wysłała mi fotkę swojego pinka z betą 104. Mogę ci wysłać na prv. Bo tutaj wydaje mi się, że nie powinnam, to w końcu nie mój test🙈

Wygrzebałam że śmieci bobo test z wczoraj. Proszę [emoji13] Oba przypominam ten sam mocz.

Załączniki

• received_649536089708063.jpeg
    received_649536089708063.jpeg
    34,2 KB · Wyświetleń: 115
Ostatnia edycja:
W piątek było u mnie brązowe plamienie, A wczoraj chlusnęło żywoczerwoną krwią i wyleciał duży glut. Silne skurczowe bóle brzucha. Pojechałam do szpitala. Byłam pewna,że to już koniec. Mega stres. W USG pecherzyk ciążowy i żółtkowy na miejscu. Za wcześniej na serce. Lekarz w szpitalu odstawił mi wszystkie przyjmowane leki dopochwowe ( A było ich bardzo dużo) i teraz mam brać je doustnie. Powiedział, że trzeba czekać. Nie wiem, co mam o tym myśleć. Ogarnęła mnie dziwna obojętność.
w 21dpt miałam krwotok ze skrzepami. Dopiero w 26dpt mogłam jechać na usg a tam zarodek ale jeszcze bez serca, w 33dpt bijące serce. Nie każde krwawienie- nawet duże - w ciąży oznacza poronienie

8 dni.
W 6 była beta 9 dziś powinna być przynajmniej 18. Według mnie powinien być jakiś cień, a go nie ma. Pinki lubią oszukiwać, więc i tak pójdę na betę. Chyba, że @ przyjdzie.
Dlatego właśnie mnie lekarz przestrzegał żeby tak szybko nie bawić się w żadne sikańce. Ja tam mimo wszystko wierzę że będzie ładny przyrost i trzymam wciąż kciuki ❤️

reklama
Dziewczyny jak mnie dziś dół brzucha boli albo jajniki nie wiem sama. Sprawdzam co chwila w łazience czy nie miesiączka ale póki co czysto. Jestem przerażona. 😭😭

Do góry