reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję no właśnie się zastanawiałam czy duphaston też jak beta jest ujemna to przyjdzie @ bo kiedyś mimo brania luteiny @ przyszła
To zależy ile bierzesz. Ja jak brałam dupka 2 razy dziennie to też normalnie przyszła @. Ale jak teraz biorę bardzo dużo to chyba nie ma szans żeby przyszła.

reklama
Test negatywny ☹️ to raczej koniec. Myślę, że coś się zadziało, ale nie miało siły przebicia. ☹️ Smutno mi. Mimo, że gadałam takie bzdury ze strachu. Jestem mi smutno.

Ostatnie 8 miesięcy było dla mnie cholernie trudne. Dlatego wolę tak jak ewentualnie poronić.

Trzymajcie się dziewczyny 💪 moja walka dobiegła końca.

Test negatywny ☹️ to raczej koniec. Myślę, że coś się zadziało, ale nie miało siły przebicia. ☹️ Smutno mi. Mimo, że gadałam takie bzdury ze strachu. Jestem mi smutno.

Ostatnie 8 miesięcy było dla mnie cholernie trudne. Dlatego wolę tak jak ewentualnie poronić.

Ale to chyba dopiero 7 dni minęło ?

8 dni.
W 6 była beta 9 dziś powinna być przynajmniej 18. Według mnie powinien być jakiś cień, a go nie ma. Pinki lubią oszukiwać, więc i tak pójdę na betę. Chyba, że @ przyjdzie.
Kochana ja przy becie 136 miałam cień cienia i też robiłam test pink, więc nie poddawaj się sprawdź jutro betę , albo dziś w szpitalu jak masz możliwość . Z całego serca trzymam kciuki ✊✊✊✊✊

Przykro mi :( pewnie jest tak jak piszesz, ale betę zrób koniecznie dla pewności. Poziom we krwi jest zawsze wyższy niż w moczu, więc nawet jeśli we krwi jest 20 to w moczu może być dużo mniej

Kochana ja przy becie 136 miałam cień cienia i też robiłam test pink, więc nie poddawaj się sprawdź jutro betę , albo dziś w szpitalu jak masz możliwość . Z całego serca trzymam kciuki ✊✊✊✊✊
Mnie też raz oszukał....
Na betę pojadę jutro. Chce w tym samym laboratorium zrobić.

Ahhh no nie wiem co mam myśleć. ☹️

Przykro mi :( pewnie jest tak jak piszesz, ale betę zrób koniecznie dla pewności. Poziom we krwi jest zawsze wyższy niż w moczu, więc nawet jeśli we krwi jest 20 to w moczu może być dużo mniej
To chociaz mialas cien cienia ;) ja przy becie ponad 1000 nie miałam nawet cienia cienia cienia ;)

reklama
W piątek było u mnie brązowe plamienie, A wczoraj chlusnęło żywoczerwoną krwią i wyleciał duży glut. Silne skurczowe bóle brzucha. Pojechałam do szpitala. Byłam pewna,że to już koniec. Mega stres. W USG pecherzyk ciążowy i żółtkowy na miejscu. Za wcześniej na serce. Lekarz w szpitalu odstawił mi wszystkie przyjmowane leki dopochwowe ( A było ich bardzo dużo) i teraz mam brać je doustnie. Powiedział, że trzeba czekać. Nie wiem, co mam o tym myśleć. Ogarnęła mnie dziwna obojętność.

Do góry