reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję no właśnie się zastanawiałam czy duphaston też jak beta jest ujemna to przyjdzie @ bo kiedyś mimo brania luteiny @ przyszła
To zależy ile bierzesz. Ja jak brałam dupka 2 razy dziennie to też normalnie przyszła @. Ale jak teraz biorę bardzo dużo to chyba nie ma szans żeby przyszła.

reklama
Test negatywny ☹️ to raczej koniec. Myślę, że coś się zadziało, ale nie miało siły przebicia. ☹️ Smutno mi. Mimo, że gadałam takie bzdury ze strachu. Jestem mi smutno.

Ostatnie 8 miesięcy było dla mnie cholernie trudne. Dlatego wolę tak jak ewentualnie poronić.

Trzymajcie się dziewczyny 💪 moja walka dobiegła końca.

Test negatywny ☹️ to raczej koniec. Myślę, że coś się zadziało, ale nie miało siły przebicia. ☹️ Smutno mi. Mimo, że gadałam takie bzdury ze strachu. Jestem mi smutno.

Ostatnie 8 miesięcy było dla mnie cholernie trudne. Dlatego wolę tak jak ewentualnie poronić.

Ale to chyba dopiero 7 dni minęło ?

8 dni.
W 6 była beta 9 dziś powinna być przynajmniej 18. Według mnie powinien być jakiś cień, a go nie ma. Pinki lubią oszukiwać, więc i tak pójdę na betę. Chyba, że @ przyjdzie.
Kochana ja przy becie 136 miałam cień cienia i też robiłam test pink, więc nie poddawaj się sprawdź jutro betę , albo dziś w szpitalu jak masz możliwość . Z całego serca trzymam kciuki ✊✊✊✊✊

Przykro mi :( pewnie jest tak jak piszesz, ale betę zrób koniecznie dla pewności. Poziom we krwi jest zawsze wyższy niż w moczu, więc nawet jeśli we krwi jest 20 to w moczu może być dużo mniej

Kochana ja przy becie 136 miałam cień cienia i też robiłam test pink, więc nie poddawaj się sprawdź jutro betę , albo dziś w szpitalu jak masz możliwość . Z całego serca trzymam kciuki ✊✊✊✊✊
Mnie też raz oszukał....
Na betę pojadę jutro. Chce w tym samym laboratorium zrobić.

Ahhh no nie wiem co mam myśleć. ☹️

Przykro mi :( pewnie jest tak jak piszesz, ale betę zrób koniecznie dla pewności. Poziom we krwi jest zawsze wyższy niż w moczu, więc nawet jeśli we krwi jest 20 to w moczu może być dużo mniej
To chociaz mialas cien cienia ;) ja przy becie ponad 1000 nie miałam nawet cienia cienia cienia ;)

reklama
W piątek było u mnie brązowe plamienie, A wczoraj chlusnęło żywoczerwoną krwią i wyleciał duży glut. Silne skurczowe bóle brzucha. Pojechałam do szpitala. Byłam pewna,że to już koniec. Mega stres. W USG pecherzyk ciążowy i żółtkowy na miejscu. Za wcześniej na serce. Lekarz w szpitalu odstawił mi wszystkie przyjmowane leki dopochwowe ( A było ich bardzo dużo) i teraz mam brać je doustnie. Powiedział, że trzeba czekać. Nie wiem, co mam o tym myśleć. Ogarnęła mnie dziwna obojętność.

Do góry