reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Jutro z rana, aaaale słaby mam ten test. Pink jest od ilu? 25?Sikasz dziś??
Sherlook
10[emoji846]Jutro z rana, aaaale słaby mam ten test. Pink jest od ilu? 25?
Vinszka
Właściwie to jutro max w poniedziałek powinnam dostać @10[emoji846]
miętowa25
ja na początku mialam 305, zwiększyła mi estrofem do 3x2 wzrosło do 2600 , juz dr byla zadowolona, pozniej z tą sama dawka spadlo do 1400 później 1300 a teraz 2400... ale juz byl tu temat estrofemu... co lekarz to opinia. Wiec trzeba słuchać własnego lekarza. Jak mowi ze ok to cieszyc sieNo patrz, co lekarz to opinia. Mój na cyklach sztucznych pilnował, żebym miała estradiol powyżej 1000. No ale na nic się to nie zdało, była cb.
Hej kochana mam pytanie A więc 10 miałam podany Pregnyl zastrzyk i zaczęłam brać duphaston i miałam zrobić 26 test ale zrobiłam go wczoraj i wyszedł ujemny wczoraj już powinnam dostać @ ale nie dostałam czy w trakcie brania duphastonu przyjdzie okres czy nie ?? W poniedziałek pojadę zrobić BHCG ale pamiętam jak brałam luteine to w dniu kiedy okres powinien być przychodził mimo brania tabletek i mam dylemat nie wiem czy ciąża jest czy nie ma czy ten duphaston mi ja blokuje @ pomożecie
Do czasu bety powinnaś brać progesteron. Jak beta będzie 0 to odstawisz. Niektóre dziewczyny dostają okres mimo podawania progesteronu inne dopiero po odstawieniu.Hej kochana mam pytanie A więc 10 miałam podany Pregnyl zastrzyk i zaczęłam brać duphaston i miałam zrobić 26 test ale zrobiłam go wczoraj i wyszedł ujemny wczoraj już powinnam dostać @ ale nie dostałam czy w trakcie brania duphastonu przyjdzie okres czy nie ?? W poniedziałek pojadę zrobić BHCG ale pamiętam jak brałam luteine to w dniu kiedy okres powinien być przychodził mimo brania tabletek i mam dylemat nie wiem czy ciąża jest czy nie ma czy ten duphaston mi ja blokuje @ pomożecie
reklama
Dziękuję no właśnie się zastanawiałam czy duphaston też jak beta jest ujemna to przyjdzie @ bo kiedyś mimo brania luteiny @ przyszłaDo czasu bety powinnaś brać progesteron. Jak beta będzie 0 to odstawisz. Niektóre dziewczyny dostają okres mimo podawania progesteronu inne dopiero po odstawieniu.
Podziel się: