Spokojnie nie jest źle. Ładny przyrost. Teraz, żeby w 10dpt była blisko trzycyfrowe. Myślę, że może wolniej rosnąć bo to była jednak wczesna blastocysta. Zobacz jaki masz wielki przyrost!Mam wyniki. Chyba nie jest za dobrze. Przyrost niby w normie, ale moim zdaniem to będzie biochem
6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Chyba zrobię jeszcze w poniedziałek ale jakoś nie mam nadziei
reklama
A tu masz proszę. Tabletka krąży po forum już od bardzo dawna. Nie wiem na ile można jej ufać, ale jak ma Was uspokoić to proszęMogłabyś mi ta tabelke przesłać na priv.?
Załączniki
Sherlook
Fanka BB :)
To ta tabelka!A tu masz proszę. Tabletka krąży po forum już od bardzo dawna. Nie wiem na ile można jej ufać, ale jak ma Was uspokoić to proszę
Magda 1234
Fanka BB :)
Progesteron rośnie i beta to chyba jest dobrze , ja jestem dobrej myśli w poniedziałek powtórzMam wyniki. Chyba nie jest za dobrze. Przyrost niby w normie, ale moim zdaniem to będzie biochem
6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Chyba zrobię jeszcze w poniedziałek ale jakoś nie mam nadziei
Nooo nie masz problemów z toaletą? Ja przy 25ng/ml mam "pewne" kłopoty, przy 160 pewnie bym nie robiła dwójki przez tydzieńDostałam wyniki progesteronu: 159,7 ng/ml
Estradiol: 190,2 pg/ml
Strasznie wysoki ten progesteron
Estradiol niski jak na cykl sztuczny.
Lekarz napisał ze jest ok. Wiec ufff …Nooo nie masz problemów z toaletą? Ja przy 25ng/ml mam "pewne" kłopoty, przy 160 pewnie bym nie robiła dwójki przez tydzień
Estradiol niski jak na cykl sztuczny.
Akurat z tym jest lepiej niż wcześniej
No patrz, co lekarz to opinia. Mój na cyklach sztucznych pilnował, żebym miała estradiol powyżej 1000. No ale na nic się to nie zdało, była cb.Lekarz napisał ze jest ok. Wiec ufff …
Akurat z tym jest lepiej niż wcześniej
reklama
Ja mialam tez gigantyczny przy becie i sie dziwilam dlaczego.Do tej pory nie wiemDostałam wyniki progesteronu: 159,7 ng/ml
Estradiol: 190,2 pg/ml
Strasznie wysoki ten progesteron
Podziel się: