reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam wyniki. Chyba nie jest za dobrze. Przyrost niby w normie, ale moim zdaniem to będzie biochem 😢
6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Chyba zrobię jeszcze w poniedziałek ale jakoś nie mam nadziei 😭

reklama
Mam wyniki. Chyba nie jest za dobrze. Przyrost niby w normie, ale moim zdaniem to będzie biochem [emoji22]
6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Chyba zrobię jeszcze w poniedziałek ale jakoś nie mam nadziei [emoji24]
Dobrze kojarzę że Ty miałaś 2albo 3dnuowy zarodek ? On potrzebuje troszkę więcej czasu niż blastocysta kochana . Beta przyrasta i to jest najważniejsze . Sprawdź sobie przyrost jeszcze w pn ale wierzę,że będzie dobrze [emoji8]

Kurcze
Mam wyniki. Chyba nie jest za dobrze. Przyrost niby w normie, ale moim zdaniem to będzie biochem 😢
6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Kurcze. To masz tak jak ja. Mi lekarz cały czas każe brać leki więc je biorę. Jestem dalej bo dziś już 19 dpt a beta mała. Niby przyrost jest super bo 196%. Ale.... W piątek sądzę że lekarz powie mi najgorsze.

6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Ciężko coś z wyników wyczytać. Trzeba czekać,, jedno dobrze że progesteron rośnie.
Będziemy Cię tutaj wspierać. Trzeba wierzyć i próbować

Dobrze kojarzę że Ty miałaś 2albo 3dnuowy zarodek ? On potrzebuje troszkę więcej czasu niż blastocysta kochana . Beta przyrasta i to jest najważniejsze . Sprawdź sobie przyrost jeszcze w pn ale wierzę,że będzie dobrze [emoji8]
Nie ja miałam wczesną blastkę. W tej tablece od @Kocka ciągle jestem w beta minimalna🙈 Myślę, że poniedziałek to będzie sądny dzień. Ale prog ładnie przyrasta.

6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Lekarz chciał od Ciebie betę dopiero dzisiaj, wiec od tej bety będzie liczony przyrost. Będzie dobrze. Mieścisz się w normach

reklama
Ja to czuję się jak bym była w ciąży. Piersi mnie bolą, kręgosłup też i co chwila łazienka. Do piątku zwariuje. Ale cóż zostalo tylko czekać. I we wtorek jeszcze kolejna beta.

Do góry