reklama
Evela.6
Fanka BB :)
A nie mówiłam ,że będzie 3cyfrowa!!!Beta hcg 8dpt dwóch blastocyst 153 na razie pięknie rośnie [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Super[emoji847]
Cudownie!+Beta hcg 8dpt dwóch blastocyst 153 na razie pięknie rośnie
Evela.6
Dobrze kojarzę że Ty miałaś 2albo 3dnuowy zarodek ? On potrzebuje troszkę więcej czasu niż blastocysta kochana . Beta przyrasta i to jest najważniejsze . Sprawdź sobie przyrost jeszcze w pn ale wierzę,że będzie dobrze [emoji8]Mam wyniki. Chyba nie jest za dobrze. Przyrost niby w normie, ale moim zdaniem to będzie biochem [emoji22]
6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Chyba zrobię jeszcze w poniedziałek ale jakoś nie mam nadziei [emoji24]
Kurcze
Kurcze. To masz tak jak ja. Mi lekarz cały czas każe brać leki więc je biorę. Jestem dalej bo dziś już 19 dpt a beta mała. Niby przyrost jest super bo 196%. Ale.... W piątek sądzę że lekarz powie mi najgorsze.Mam wyniki. Chyba nie jest za dobrze. Przyrost niby w normie, ale moim zdaniem to będzie biochem
6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Chyba zrobię jeszcze w poniedziałek ale jakoś nie mam nadziei
Ciężko coś z wyników wyczytać. Trzeba czekać,, jedno dobrze że progesteron rośnie.Mam wyniki. Chyba nie jest za dobrze. Przyrost niby w normie, ale moim zdaniem to będzie biochem
6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Będziemy Cię tutaj wspierać. Trzeba wierzyć i próbować
Sherlook
Nie ja miałam wczesną blastkę. W tej tablece od @Kocka ciągle jestem w beta minimalna Myślę, że poniedziałek to będzie sądny dzień. Ale prog ładnie przyrasta.Dobrze kojarzę że Ty miałaś 2albo 3dnuowy zarodek ? On potrzebuje troszkę więcej czasu niż blastocysta kochana . Beta przyrasta i to jest najważniejsze . Sprawdź sobie przyrost jeszcze w pn ale wierzę,że będzie dobrze [emoji8]
Lekarz chciał od Ciebie betę dopiero dzisiaj, wiec od tej bety będzie liczony przyrost. Będzie dobrze. Mieścisz się w normachMam wyniki. Chyba nie jest za dobrze. Przyrost niby w normie, ale moim zdaniem to będzie biochem
6dpt beta 11.1 prog 35
8 dpt beta 30.5 prog 42
Mogłabyś mi ta tabelke przesłać na priv.?Nie ja miałam wczesną blastkę. W tej tablece od @Kocka ciągle jestem w beta minimalna Myślę, że poniedziałek to będzie sądny dzień. Ale prog ładnie przyrasta.
reklama
Podziel się: