Jasne, zrobię badania. Ja też wolę wiedziec.niestety juz po wszystkim.
Zrob na wlasna reke te NK i Kiry,przynajmniej bedziesz miala jasnosc sytuacji.Ja wole wiedziec niz sie bujac w oblokach
reklama
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Już po transferze. Te dwa co się zaplodnily jeszcze trzymamy do 5 doby, aby jak zamrozić to coś co ma sens. Transfer 10 komórkowego, podobno ładny, za 12 dni beta.
Zamieniłaś luteine na utrogestan? Ja od początku zmieniłam i jest okDziewczyny znów mam infekcje pochwy, no idzie się zalamac, w poniedziałek mam zrobić posiew bo musi minąć 7 dni od skończonego antybiotyku..oszaleje !!! Swędzi ,dr narwsie zaleciła proibityki ale ja probiotyki biorę cały czas .luteiny narwzie nie mogę odstawić..co ja mam zrobić,jak to złagodzić ,,
Wspolczuje… bierzesz ten estabiom mama? A sproboj moze tabletke dopochwowo lakcid forte?
Dziewczyny za WAS!!!Trzymam
Ja też zaczynam cykl
Magda 1234
Fanka BB :)
Hej narazie kupiłam briobityki dopachwowe i maść. Tego estabion nie próbowałam ale kupię..narazie nie mogę odstawić luteiny bo z uwagi na słabo dostępny proletux zamieniła mi to na inne doustne i narwzie kontroluje poziom progesteronu po zmianie ,kazała mi zrobić c posiew ale dopiero po 7 dniach od antybiotyku ..ale ja wiem że to znów grzyb narazie leczę się tym czasie mogę , mam maść z poprzedniej infekcji i smaruję jak bardzo nie wytrzymuje, dziękuję Wam wszystkim za cenne rady..naprawdę od dwóch miesięcy infekcja goni infekcje i nie mogę sobie z nimi poradzićZamieniłaś luteine na utrogestan? Ja od początku zmieniłam i jest ok
Wspolczuje… bierzesz ten estabiom mama? A sproboj moze tabletke dopochwowo lakcid forte?
Vinszka
Tak. Nie wiem co na to mój gin, ale tak.Szykujesz się na transfer?
Hankaa
Ja maści używałam od razu po założeniu luteiny.. doktorka mówiła żeby dokładnie smarować wejście do pochwy.. nie używaj perfumowanych żeli pod prysznic itd.. najlepiej kup co delikatnego aptecznego i majtki tylko bawełnianeHej narazie kupiłam briobityki dopachwowe i maść. Tego estabion nie próbowałam ale kupię..narazie nie mogę odstawić luteiny bo z uwagi na słabo dostępny proletux zamieniła mi to na inne doustne i narwzie kontroluje poziom progesteronu po zmianie ,kazała mi zrobić c posiew ale dopiero po 7 dniach od antybiotyku ..ale ja wiem że to znów grzyb narazie leczę się tym czasie mogę , mam maść z poprzedniej infekcji i smaruję jak bardzo nie wytrzymuje, dziękuję Wam wszystkim za cenne rady..naprawdę od dwóch miesięcy infekcja goni infekcje i nie mogę sobie z nimi poradzić
Magda 1234
Właśnie to wejście do pochwy tak swędzi,, onjakiej maści piszesz ??
Ja maści używałam od razu po założeniu luteiny.. doktorka mówiła żeby dokładnie smarować wejście do pochwy.. nie używaj perfumowanych żeli pod prysznic itd.. najlepiej kup co delikatnego aptecznego i majtki tylko bawełniane
reklama
Hankaa
ClotrimazolWłaśnie to wejście do pochwy tak swędzi,, onjakiej maści piszesz ??
Podziel się: