Może ja powinnam spróbować. Co prawda mam mutacje V Leiden, Pai-1 i Mthfr ale myślę że to nie wszystko... Dziękuję za podpowiedziNie ,to nie jest takie proste.Ciaza pozamaciczna zdarza sie z i bez kirow.Kiry sa genami ktore daja sygnal do endometrium o implantacji zarodka.Jesli ich nie ma ,zarodek pozostaje nie zaimplantowany i obumiera.Nie jest to tez tak na 100% bo sa tu osoby ,ktorym brakuje kirow implantacyjnych ,a zaszly w ciaze . W tym calym procesie nic nie jest " na pewno "
Kiry warto robic kiedy nie dochodzi do implantacji kolejny raz.Tyle ,ze wtedy trzeba sie przyjrzec paru rzeczom ,same Kiry to troche za malo.
reklama
eij
Fanka BB :)
Niestety te wszystkie antybiotyki osłabiają strasznie naszą florę bakteryjną i byle co powoduje podrażnienie znam ten ból... Spróbuj kupić saszetki Tantum Rosa i podmywaj się dwa razy dziennie. Powinno złagodzić objawyHej tyle że ja w poniedziałek skończyłam brać i antybiotyk doustny na bakterie w moczu i antybiotyk dopochwowy na infekcje pochwy a dziś piątek i pochwa już od wczoraj znów szaleje ,,w poniedziałek mam zrobić posiew ale zanim będą wyniki i wizyta to masakra z tym nie da się funkcjonować
Magda 1234
Trzymam mocnoZrobiłam progesteron i estradiol. Trzymajcie kciuki, żeby wyszły dobrze i żebym dziś zaczęła cykl transferowy [emoji3059]
Magda 1234
Czyli jednak luty będzie twójRobię dziś hormony i mam mu napisać jak wyniki I jak będą spoko to zaczynam [emoji3059][emoji3059]
Sherlook
Mam nadzieję. Ciągle się zastanawiam jak to możliwe, że ten okres jest taki słabiutki. Wkładka by mi wystarczyła, no może 2[emoji2957]Czyli jednak luty będzie twój [emoji3531][emoji1768]
Szykujesz się na transfer?Trzymam
Ja też zaczynam cykl
Ojej strasznie to przykre i niesprawiedliwe, a nie chcesz spróbować jeszcze raz? Może trzeba jeszcze poszerzyć diagnostykę z immunologii?Tak podchodziłam...nie chciałam o tym pisać na forum nie chciałam tego podwójnie przeżywać. Wszystkich mówiłam że jeszcze trochę a tym czasem podeszłam i niestety dwa ostatnie mrozaki się nie przyjęły. Heparyna accofil nic nie pomogło..to już dla mnie koniec.
A insulina za wysoka może osłabiać komórki.Krzepliwosc, glukoza ok, mam hashimoto pod kontrola. Nk nie robilam... I właśnie wyszłam od lekarza i on twierdzi, że to u mnie nie ma znaczenia, bo ja nie zachodzę w ciaze, miałoby gdybym roniła.
Zaproponował protokół długi, mówi, że mamy skupić sie na komórkach jajowych.
Generalnie ja 7dpt zaczynam plamic, tak jakby nie dochodziło do implantacji. Mój lekarz twierdzi, ze to przez moje komórki (amh 1,3), a nie przez plemniki (morf 0%, slaba koncentracja i ruchliwość). Eh
Insulina tez ok.A insulina za wysoka może osłabiać komórki.
reklama
Jasne, pewnie tak zrobię. Ale nie ukrywam jest mi ciężko. Ciężko mi znów zmieniać lekarza, jak juz temu zaufałam. Na pewno zrobię te badania, skonsultuje z innym specjalistą i pomyślę co dalej.Spróbuj konsultacji z innym lekarzem. Może coś Ci rozjaśni
Podziel się: