reklama
Trzymam mocno !!!Zrobiłam progesteron i estradiol. Trzymajcie kciuki, żeby wyszły dobrze i żebym dziś zaczęła cykl transferowy [emoji3059]
Evela.6
Fanka BB :)
Cześć, podpowiedzcie proszę. 12dpt, zarodki 5dniowe, a beta QUOTE]Przykro mi ,nie wygląda to dobrze ...
Ściskam Cię mocno [emoji8]
Vinszka
TrzymamZrobiłam progesteron i estradiol. Trzymajcie kciuki, żeby wyszły dobrze i żebym dziś zaczęła cykl transferowy [emoji3059]
Ja też zaczynam cykl
eij
Ja też miałam ten sam problem. Probiotyki łykam regularnie ale po każdym antybiotyku dostawałam infekcji, nie było metody tylko leki na receptę od ginekologa wyleczą infekcje. Żadne doraźne środki nie pomagająDziewczyny znów mam infekcje pochwy, no idzie się zalamac, w poniedziałek mam zrobić posiew bo musi minąć 7 dni od skończonego antybiotyku..oszaleje !!! Swędzi ,dr narwsie zaleciła proibityki ale ja probiotyki biorę cały czas .luteiny narwzie nie mogę odstawić..co ja mam zrobić,jak to złagodzić ,,
Sherlook
To jest nas trzyTrzymam
Ja też zaczynam cykl
eij
Nic z tego nie będzie już, przykro miCześć, podpowiedzcie proszę. 12dpt, zarodki 5dniowe, a beta <1.000, czy jest jeszcze jakakolwiek szansa ze w 14 dniu coś wyjdzie ? czy to już niemożliwe ?
Magda 1234
Hej tyle że ja w poniedziałek skończyłam brać i antybiotyk doustny na bakterie w moczu i antybiotyk dopochwowy na infekcje pochwy a dziś piątek i pochwa już od wczoraj znów szaleje ,,w poniedziałek mam zrobić posiew ale zanim będą wyniki i wizyta to masakra z tym nie da się funkcjonowaćJa też miałam ten sam problem. Probiotyki łykam regularnie ale po każdym antybiotyku dostawałam infekcji, nie było metody tylko leki na receptę od ginekologa wyleczą infekcje. Żadne doraźne środki nie pomagają
Magda 1234
Mam te maść po poprzedniej infekcji ?? Tyle zczy ja można stosować w ciąży ?? Teraz przy infekcji miałam czopki właśnie pimafucord..no chyba IE mam wyjścia ..do wizyty daleko a zanim będą badania z posiewu to oszalejePimafucort
reklama
Tak podchodziłam...nie chciałam o tym pisać na forum nie chciałam tego podwójnie przeżywać. Wszystkich mówiłam że jeszcze trochę a tym czasem podeszłam i niestety dwa ostatnie mrozaki się nie przyjęły. Heparyna accofil nic nie pomogło..to już dla mnie koniec.A co u Ciebie słychać? Podchodziłaś niedawno do transferu? Bo chyba się przymierzałaś o ile dobrze pamiętam
Podziel się: