Hej dziewczyny, jestem już po USG i bije mocno jedno . Dziś 26 dpt. Cieszę się, chociaż trochę zmartwiło mnie to, że zarodek ma 3.5 mm i wskazuję mi 6.0 tygodnia. Licząc dzień transferu i moją ostatnią miesiączkę 8.11 wskazuje mi 6.3. Lekarz kazał mi się tym nie przejmować i mówi, że jest ok ale czy na pewno moja beta wystartowała dosyć szybko i wysoko więc liczyłam, że zarodek też będzie rósł szybko.
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Jeszcze można złapać swoje tętno. Wielokrotnie miałam taką sytuację podczas ktg.zapewne slyszysz tetnienie pepowiny bo ona też tętni. Mi lekarka kiedyś właśnie badała i słychać było tetnienie A ona szuka dalej bo to pepowina. Serce bije wyraźniej A pepowina jakby przytlumiona.
Evela.6
Kochana ,on się w swoim tempie rozwija! Gratuluję [emoji3531]Hej dziewczyny, jestem już po USG i bije mocno jedno [emoji3590]. Dziś 26 dpt. Cieszę się, chociaż trochę zmartwiło mnie to, że zarodek ma 3.5 mm i wskazuję mi 6.0 tygodnia. Licząc dzień transferu i moją ostatnią miesiączkę 8.11 wskazuje mi 6.3. Lekarz kazał mi się tym nie przejmować i mówi, że jest ok ale czy na pewno [emoji2368][emoji2368]moja beta wystartowała dosyć szybko i wysoko więc liczyłam, że zarodek też będzie rósł szybko.
Ok, dziękuję za informację będę czekać na rozwój sytuacji, bo i tak nie mam na nic wpływu. Póki co odpuszczam, nie będę się zamartwiać, przeliczać, dni i cm dziecka. Jestem już zmęczona pewnymi rzeczami.....Mamy zresztą 2 blastki po Pgta. Lekarz pytał się, co my teraz zrobimy z nimi? Noż kuźwa nie wiemy lekarz kazał zabierać, a ja do niego, Panie, niech Pan zobaczy na rocznikKochana ,on się w swoim tempie rozwija! Gratuluję [emoji3531]
GratulujeOk, dziękuję za informację będę czekać na rozwój sytuacji, bo i tak nie mam na nic wpływu. Póki co odpuszczam, nie będę się zamartwiać, przeliczać, dni i cm dziecka. Jestem już zmęczona pewnymi rzeczami.....Mamy zresztą 2 blastki po Pgta. Lekarz pytał się, co my teraz zrobimy z nimi? Noż kuźwa nie wiemy lekarz kazał zabierać, a ja do niego, Panie, niech Pan zobaczy na rocznik
Jestem tydzien za Toba, za tydzien bede miec usg i ciekawa tez jestem czy bedzie juz
I tez mam jeszcze 2 zarodki po pgs
Wszystkie urodzisz SPOKOJNIE
Zdrowej, nudnej ciazy Wam zycze
Aaaa to super, pamiętam, że Ty naturals. No to czekam teraz na Twoje pamiętam Twoją historie, to Ty miałaś kiedyś transferowaneGratuluje
Jestem tydzien za Toba, za tydzien bede miec usg i ciekawa tez jestem czy bedzie juz
I tez mam jeszcze 2 zarodki po pgs
Wszystkie urodzisz SPOKOJNIE
Zdrowej, nudnej ciazy Wam zycze
To super prezent na swietaHej dziewczyny, jestem już po USG i bije mocno jedno . Dziś 26 dpt. Cieszę się, chociaż trochę zmartwiło mnie to, że zarodek ma 3.5 mm i wskazuję mi 6.0 tygodnia. Licząc dzień transferu i moją ostatnią miesiączkę 8.11 wskazuje mi 6.3. Lekarz kazał mi się tym nie przejmować i mówi, że jest ok ale czy na pewno moja beta wystartowała dosyć szybko i wysoko więc liczyłam, że zarodek też będzie rósł szybko.
magda_lena85
Dziewczyny, czy którejś udało się ostanio dostać Prolutex? Bo ja wszędzie sprawdzałam i pół rodziny po wsiach ale nie ma do połowy stycznia. Pytanie czy komuś się udało jakoś niedawno?
Tak tak byloAaaa to super, pamiętam, że Ty naturals. No to czekam teraz na Twoje pamiętam Twoją historie, to Ty miałaś kiedyś transferowane
reklama
Ktomalek.pl jak i gdziepolek.pl mowia ze sa tylko jakies sztuki w Olsztynie i Gryficach?Dziewczyny, czy którejś udało się ostanio dostać Prolutex? Bo ja wszędzie sprawdzałam i pół rodziny po wsiach ale nie ma do połowy stycznia. Pytanie czy komuś się udało jakoś niedawno?
Moze zadzwon albo podejdz do DOZ APTEKI niech Ci Pani sprawdzi w ktorej ich aptecej jest. Tam mozesz na dwa dni zarezerwowac i odebrac. A jak tam nie ma to pewnie sa braki….
Podziel się: