Cześć dziewczyny. Musiałam sobie zrobić przerwę od forum. Powoli wracamy do dalszych działań, tzn. czekam na okres i rozpoczynamy przygotowania do transferu ( o ile wszystko nie wypadnie w terminie świąt ). I mam do Was pytanie: czy ktoś przyjmował doustny estrofen dopochwowo przez transferem ?
reklama
Gonzi
Fanka BB :)
Tak. Ja w momencie krwawienia doustnie. Ale jak okres minął to dopochwowoCześć dziewczyny. Musiałam sobie zrobić przerwę od forum. Powoli wracamy do dalszych działań, tzn. czekam na okres i rozpoczynamy przygotowania do transferu ( o ile wszystko nie wypadnie w terminie świąt ). I mam do Was pytanie: czy ktoś przyjmował doustny estrofen dopochwowo przez transferem ?
Tagitagi
Mi dr mówił co ma zostać to zastanie a też mam okres jak potokNo ja właśnie mam zacząć brać dopochwowo od 2 dc, a że w pierwszych dniach leje się ze mnie jak nie wiem co, to już się boję, jaki będzie efekt
Gonzi
A no to u mnie kazali dopochwowo dopiero jak skończę krwawićNo ja właśnie mam zacząć brać dopochwowo od 2 dc, a że w pierwszych dniach leje się ze mnie jak nie wiem co, to już się boję, jaki będzie efekt
Magda 1234
Mam 20 jajeczek. Wszystkie na tą chwilę 18 mm razy ileś tam dziś o 2:20 dwa zastrzyki i o 14:20 w środę punkcja
eij
JaCześć dziewczyny. Musiałam sobie zrobić przerwę od forum. Powoli wracamy do dalszych działań, tzn. czekam na okres i rozpoczynamy przygotowania do transferu ( o ile wszystko nie wypadnie w terminie świąt ). I mam do Was pytanie: czy ktoś przyjmował doustny estrofen dopochwowo przez transferem ?
To tym lepiej, mój lekarz zawsze panikuje z tym estradiolem i każe mi brać estrofem, a biorę niechętnieProg ładny bo mam leki. A co do estradiolu to mi powiedziała że jak na cykl naturalny jest okej i nie kazała nic brać
reklama
Gonzi
Mam tylko nadzieję że ten poziom co mam to faktycznie jest okej bo to mój pierwszy naturalny cyklTo tym lepiej, mój lekarz zawsze panikuje z tym estradiolem i każe mi brać estrofem, a biorę niechętnie
Podziel się: