Cześć dziewczyny. Zaczynam tracic nadzieje.... 2 lata staran mieszkam w Holandi . Mam niedoczynność tarczycy ,PCOS i lewy jajowod niedrozny Zaszłam rok temu w ciążę po leku chlomid . Ale w 6 tyg poroniłam.. tak więc później miałam 5 inseminacji ale bez skutku. Skierowali nas na in vitro czekaliśmy na wizytę bo mega kolejki do in vitro I zaszłam naturalnie ale też poroniłam w 6 tyg . Podeszliśmy do in vitro 10 zarodkow . Podali mi po puncji 3 dniowego ale lipa. Teraz miałam 10 listopada 5 dniowego mrozaka robiłam testy w 7 i 8 były cienie na teście a już w 10 nic. Chyba się poddaje ..
reklama
Zrobilabym przed nastepnym transferem na Twoim miejscu badania w kierunku zespolu antyfosfolipidowego i trombofilii. One moga dawac poronienia na wczesnym etapie.Cześć dziewczyny. Zaczynam tracic nadzieje.... 2 lata staran mieszkam w Holandi . Mam niedoczynność tarczycy ,PCOS i lewy jajowod niedrozny Zaszłam rok temu w ciążę po leku chlomid . Ale w 6 tyg poroniłam.. tak więc później miałam 5 inseminacji ale bez skutku. Skierowali nas na in vitro czekaliśmy na wizytę bo mega kolejki do in vitro I zaszłam naturalnie ale też poroniłam w 6 tyg . Podeszliśmy do in vitro 10 zarodkow . Podali mi po puncji 3 dniowego ale lipa. Teraz miałam 10 listopada 5 dniowego mrozaka robiłam testy w 7 i 8 były cienie na teście a już w 10 nic. Chyba się poddaje ..
eij
Fanka BB :)
Rozumiem. Każda z nas by swirowała... Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeDziekuje, ale ostatnia cb troche mi zostawila ryse na psychice… a ze zblizam sie do momentu, w ktorym wtedy dobre przyrosty sie skonczyly, to zaczynam troche swirowac
sarenkamala
Do diagnozy zespołu antyfosolipifowego wiesz może jakie robi się badania? ANA?Zrobilabym przed nastepnym transferem na Twoim miejscu badania w kierunku zespolu antyfosfolipidowego i trombofilii. One moga dawac poronienia na wczesnym etapie.
laChance
Przyrost jest wazny noe wynik. Masz piękne wyniki i przytostA ja juz nie wiem czy sie stresowac czy odpuscic. Po ostatniej cb..
Beta 10dpt -130
Beta 12dpt -250
Ale tu mam wrazenie wszyscy maja wyzsze wyniki…
Mam gdzies spisane od kolezanki. Jak wroce do domu, to napisze tutajDo diagnozy zespołu antyfosolipifowego wiesz może jakie robi się badania? ANA?
- antykoagulant tocznia,Do diagnozy zespołu antyfosolipifowego wiesz może jakie robi się badania? ANA?
- przeciwciala antykardiolipinowe (IgG i IgM)
- przeciwciala przeciw beta2- glikoproteinie 1 (tez IgG i IgM)
cikulinka
No długo długoHej,
Co u Ciebie ??
Długo cię nie byłowj no długo mnie nie było
.....
Ale wracam teraz jestem na etapie badania owulacji bo tym razem na naturalnym cyklu czego jeszcze nie było
No i w środę byłam na USG i jajeczko miało 14mm
W sobotę badałam lh dziś był wynik no i jestem w fazie owulacyjnej
Dziś też badałam lh jak znajdziemy spadek przy badaniach to dzwonię i umawiamy transfer czyli jeszcze w tym lub przyszłym tygodniu przygarnę do brzuszka mrozaczka nie mogę się doczekać ale jeszcze bardziej się boję
No a z nowości to pracę zmieniłam 2.5miesiaca temu
To będę trzymać za Ciebie kciukiNo długo długo
.....
Ale wracam teraz jestem na etapie badania owulacji bo tym razem na naturalnym cyklu czego jeszcze nie było
No i w środę byłam na USG i jajeczko miało 14mm
W sobotę badałam lh dziś był wynik no i jestem w fazie owulacyjnej
Dziś też badałam lh jak znajdziemy spadek przy badaniach to dzwonię i umawiamy transfer czyli jeszcze w tym lub przyszłym tygodniu przygarnę do brzuszka mrozaczka nie mogę się doczekać ale jeszcze bardziej się boję
No a z nowości to pracę zmieniłam 2.5miesiaca temu
Na naturalnym to zawsze mniej leków
reklama
Ja jestem dopiero na początku drogi, ale domyślam się co możesz czuc. Nie poddawaj się. Dziewczyny tu na forum pisały ondlugich staraniach w końcu zakończonych happy endem. Życzę Ci tego.Cześć dziewczyny. Zaczynam tracic nadzieje.... 2 lata staran mieszkam w Holandi . Mam niedoczynność tarczycy ,PCOS i lewy jajowod niedrozny Zaszłam rok temu w ciążę po leku chlomid . Ale w 6 tyg poroniłam.. tak więc później miałam 5 inseminacji ale bez skutku. Skierowali nas na in vitro czekaliśmy na wizytę bo mega kolejki do in vitro I zaszłam naturalnie ale też poroniłam w 6 tyg . Podeszliśmy do in vitro 10 zarodkow . Podali mi po puncji 3 dniowego ale lipa. Teraz miałam 10 listopada 5 dniowego mrozaka robiłam testy w 7 i 8 były cienie na teście a już w 10 nic. Chyba się poddaje ..
Podziel się: