eij
Fanka BB :)
Ja przy bliźniakach 10 dpt miałam betę 432 także tak....Dziewczyny mam wynik 2 bety. Dziś 10dpt i mam 489 a jak tam się coś podzieliło tak szaleją we mnie hormony, że spać nie mogę po nocach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przy bliźniakach 10 dpt miałam betę 432 także tak....Dziewczyny mam wynik 2 bety. Dziś 10dpt i mam 489 a jak tam się coś podzieliło tak szaleją we mnie hormony, że spać nie mogę po nocach
Nie stresuj się :* będzie dobrze, trzymam kciukiA ja czekam na punkcję. W stresie.
Będziesz miała najlepsza bombe życiaA ja czekam na punkcję. W stresie.
punkcja to pikuś, nie zdążysz się obejrzeć a już się obudziszA ja czekam na punkcję. W stresie.
No żesz.... Czyli pobiłam nawet ciąże bliźniaczą matko jedynaboję się ciąży bliźniaczej sprawdzę przyrost ostatni raz za 2 dni. Jak znowu tak wygrzmoci, to prawdopodobnie jest tam dwoje a Ty sprawdzałaś w 12 dpt.? Jak patrzę do tabelki z betami hcg po transferze, to jestem grubo poza...Ja przy bliźniakach 10 dpt miałam betę 432 także tak....
Później już nie badałam przyrostu. Tylko w 3,7 i 10 dpt. Nic się nie bój, będzie fajnieNo żesz.... Czyli pobiłam nawet ciąże bliźniaczą matko jedynaboję się ciąży bliźniaczej sprawdzę przyrost ostatni raz za 2 dni. Jak znowu tak wygrzmoci, to prawdopodobnie jest tam dwoje a Ty sprawdzałaś w 12 dpt.? Jak patrzę do tabelki z betami hcg po transferze, to jestem grubo poza...
Gratulacje!Dziewczyny mam wynik 2 bety. Dziś 10dpt i mam 489 a jak tam się coś podzieliło tak szaleją we mnie hormony, że spać nie mogę po nocach
Tak, pierwszy. Czynnik męski, u mnie wszystko dobrze. Ale ciągle pod górkę. W dniu transferu trafilam do szpitala z nieziemskim bolem brzucha, miałam krew w otrzewnej. Teraz czuję sie dobrze i miałam nadzieję, że jednak moje dwa silne zarodki to przetrwały.. Ale niestety. Czekam sztuka dla sztuki na wynik, ale rozmawiałam z lekarzem, o krwawieniu i mam zacząć nowa stymulacje w styczniu.To byl twoj pierwszy transfer?
Odjazd niesamowityBędziesz miała najlepsza bombe życia