eij
Fanka BB :)
No mi się wydaje że cieszyćDziewczyny czy przyrost 175% to nie przesada? Mam soe cieszyć czy bać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mi się wydaje że cieszyćDziewczyny czy przyrost 175% to nie przesada? Mam soe cieszyć czy bać?
Może bliźniakiDziewczyny czy przyrost 175% to nie przesada? Mam soe cieszyć czy bać?
Nie nie ja nie moge bliźniakówJak Was dziewczyny czytam ,jak ja to rozumiem ,te nerwy ten strach ..
Może bliźniaki
Ciesz się kochana że rośnie , nie jedna by chciałam mieć taki ,,problem,,Cieszę się strasznieNie nie ja nie moge bliźniaków
Cieszyć też taki miałam heheDziewczyny czy przyrost 175% to nie przesada? Mam soe cieszyć czy bać?
Kochana nie kombinuj, nie drąż i nie szukaj czy to dobrze czy źle. Dobrze Ci radzę uwolnij umysł i ciesz się Kiedy idziesz na usg?Dziewczyny czy przyrost 175% to nie przesada? Mam soe cieszyć czy bać?
Jeśli chodzi o przeciwciała ANA to myślę, że tak mogą się zmienić.Czy przeciwciala z wiekiem mogą się zmienić, jeśli robiłam badania 8 lat temu i wyszły wszystkie ok.
Już rozmawiałam z lekarzem mówi ze taki przyrost jest ekstra wiec już nie wymyślam. Do radości jeszcze chyba daleko jakoś bardzo się boje cieszyć nadal. Jakieś to nierealne. To jak wygrać 6 w totolotka w wielkiej kumulacjiKochana nie kombinuj, nie drąż i nie szukaj czy to dobrze czy źle. Dobrze Ci radzę uwolnij umysł i ciesz się Kiedy idziesz na usg?
Nikt nie podpowie?Czesc dziewczyny. Jaka ja jestem wściekła, ze nie zrobiłam wcześniej mutacji genowych na trombofilie. Przed podejściem do in vitro ale jak to mówią mądry człowiek po czasie…
Poraz kolejny przychodzę do Was po dobrą radę.
Jak pisalam wcześniej mam mutacje PAI-1 4G i
MTHFR 677c-t, dzisiaj odebrałam wyniki
* homocysteina 12.21 umol/l (norma 4.4-13.6)
* b12 176 pg/ml (norma 200-1100)
* kwas foliowy 24 ng/ml (norma 5.21-20)
Kwas foliowy za wysoki „nie przetwarzam” jak to zbić?
Czy metylowane suplementy (b12 i b9) wystarcza żeby zbić poziom homocysteiny i wyrównać poziom kwasu foliowego do prawidłowego poziomu? może lepiej nie brać wogole kwasu foliowego na ta chwile?
Przeciwciała ANA 0.05 ig FEU/mL (norma 0-40)
Jak interpretować wynik ANA? Jest Ok czy będzie trzeba rozszerzyć diagnostykę?
Z góry dziękuje za każda interpretacje i radę.
A ty jak się czujesz?Kochana nie kombinuj, nie drąż i nie szukaj czy to dobrze czy źle. Dobrze Ci radzę uwolnij umysł i ciesz się Kiedy idziesz na usg?