reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja od poniedziałku :)
Pierwsza i bardzo się boję
Nie bój się :) to nie jest straszne :) Wszystko ci wytłumaczą. A jak znosisz kłucie? Ja myslalm ze tego nie przejdę a teraz cosziennie robie sobie sama zastrzyk plus stymulacja tez sama pykałam. Wtedy najmniej boli. :) Będzie dobrze. To racji ciachu i mija szybko. Ledwo się obejrzysz będzie punkcja :)

Nie bój się :) to nie jest straszne :) Wszystko ci wytłumaczą. A jak znosisz kłucie? Ja myslalm ze tego nie przejdę a teraz cosziennie robie sobie sama zastrzyk plus stymulacja tez sama pykałam. Wtedy najmniej boli. :) Będzie dobrze. To racji ciachu i mija szybko. Ledwo się obejrzysz będzie punkcja :)
Dokładnie, strasznie szybko leci czas stymulacji. Ja nawet lubiłam te zastrzyki sobie robić 😀

reklama
Dzięki dziewczyny, pójdę na betę, ale ja już tam wiem swoje [emoji3526] po prostu wiem, że się nie udało. Biere te leki nadal, bo w klinice też powiedzieli żeby nie odstawiać do piątku. 2 dni mnie nie zbawi, a te kilkanaście euro na betę i paliwo wydam już. Tyle wydałam to nie zbiednieje. Lekarka chciała dobrze, dlatego powiedziała, żebym już nie jeździła na tą betę bo jej się żalilam że nie mamy już pieniędzy, a to był ostatni zarodek, ale tak naprawdę nie zrobi to różnicy.

Do góry