Warto jeszcze dodac swoj wiek - od tego te statystyki zaleza mocno…To też mnie interesuje.
reklama
A ile kasz lat Gonzi? Bo to wazne - super wynik!!U mnie na 6 badanych było 5 zdrowych.
Jeszcze nie podpisałam umowy.Anita i co Zdecydowałaś się już na klinikę ?
Gonzi
Fanka BB :)
11.11 wybije mi 30-tka :<A ile kasz lat Gonzi? Bo to wazne - super wynik!!
Pchełka216
u mnie 3 prawidłowe na 5 badanych, 37l mialam jak pobierali jajka. Ale same liczby Ci duzo bie powiwdza bo to kwestia wieku i przyczyny wskazan do in vitro.Mam pytanie do osób, które badały zarodki i statystyki. Na ile przebadanych ,ile bylo zdrowych ?
Magda 1234
A ja mam pytanie do dziewczyn które urodziły bliźniaki lub zdecydowały się na dwa zarodki. Ile macie lat, co Was skłonił do 2 zarodków, jak przebiegła ciąża,
eij
Ja mam 34 lata, decyzję o transferze 2 zarodków podjęłam spontanicznie w ciągu 3 minut po sugestii lekarza i namowach męża obecnie jestem w 17 tc, wszystko w porządku, bez żadnych problemówA ja mam pytanie do dziewczyn które urodziły bliźniaki lub zdecydowały się na dwa zarodki. Ile macie lat, co Was skłonił do 2 zarodków, jak przebiegła ciąża,
Hejka dziewczyny, czytam tak sobie to forum i żałuję że nie trafiłam do was wcześniej, ja jestem 15 dzień po transferze, wczoraj miałam badanie HCG z krwi i czekam aż do poniedziałku na wynik chyba dostane depresji, tym bardziej że krwawie i boję się że już po wszystkiemu.
Test zróbHejka dziewczyny, czytam tak sobie to forum i żałuję że nie trafiłam do was wcześniej, ja jestem 15 dzień po transferze, wczoraj miałam badanie HCG z krwi i czekam aż do poniedziałku na wynik chyba dostane depresji, tym bardziej że krwawie i boję się że już po wszystkiemu.
reklama
Hejka dziewczyny, czytam tak sobie to forum i żałuję że nie trafiłam do was wcześniej, ja jestem 15 dzień po transferze, wczoraj miałam badanie HCG z krwi i czekam aż do poniedziałku na wynik chyba dostane depresji, tym bardziej że krwawie i boję się że już po wszystkiemu.
Podziel się: