reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja mam pytanie do dziewczyn które urodziły bliźniaki lub zdecydowały się na dwa zarodki. Ile macie lat, co Was skłonił do 2 zarodków, jak przebiegła ciąża,
Ja mam 34 lata, decyzję o transferze 2 zarodków podjęłam spontanicznie w ciągu 3 minut po sugestii lekarza i namowach męża 🙂 obecnie jestem w 17 tc, wszystko w porządku, bez żadnych problemów 🙂

Hejka dziewczyny, czytam tak sobie to forum i żałuję że nie trafiłam do was wcześniej, ja jestem 15 dzień po transferze, wczoraj miałam badanie HCG z krwi i czekam aż do poniedziałku na wynik 😪😪😪 chyba dostane depresji, tym bardziej że krwawie i boję się że już po wszystkiemu.

reklama
Hejka dziewczyny, czytam tak sobie to forum i żałuję że nie trafiłam do was wcześniej, ja jestem 15 dzień po transferze, wczoraj miałam badanie HCG z krwi i czekam aż do poniedziałku na wynik 😪😪😪 chyba dostane depresji, tym bardziej że krwawie i boję się że już po wszystkiemu.

Do góry