reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Marzę o takich 🥰🥰🥰
Be careful what u wish for.. mój mąż chciał mieć kiedyś dziecko - to se ma. Marzyła mu się duża rodzina - to se ma. Teraz marzyły mu się bliźniaki - to już prosiłam żeby o niczym nie marzyl więcej… Chyba, ze o wygranej w totka :-)
Ja Ci mówię szykuj pokoje bo gromadka się szykuje :-) niech rosną te twoje dzieciaki 😘

A ile masz lat ?
Nie miałaś obaw ? 😊
34. Obaw nie miałam żadnych. Byłam po 6 nieudanych inseminacjach z teoretycznie moimi super wynikami. Lekarz zaproponował dwa zarodki, mąż ochoczo się zgodził, ja się trochę wachałam ale stwierdziłam że jak zdecyduję się na jeden zarodek i on sie nie przyjmie to nie wybaczę sobię że nie wzięłam dwóch. Więc biorąc dwa zarodki liczyłam że chociaż jeden ze mną zostanie 🙂

FB_IMG_1603704923738.jpg
dzisiaj straciliśmy naszego kudłatego przyjaciela, ciążowe hormony nie sprzyjają w pogodzeniu się z myślą że już jest w psiaczym raju i nie cierpi, pustka straszną i smutek 😪

34. Obaw nie miałam żadnych. Byłam po 6 nieudanych inseminacjach z teoretycznie moimi super wynikami. Lekarz zaproponował dwa zarodki, mąż ochoczo się zgodził, ja się trochę wachałam ale stwierdziłam że jak zdecyduję się na jeden zarodek i on sie nie przyjmie to nie wybaczę sobię że nie wzięłam dwóch. Więc biorąc dwa zarodki liczyłam że chociaż jeden ze mną zostanie 🙂
Super🥳! A który to tydzień ?

Ja mam 37l. Jeżeli lekarz zaproponuje mi 2 zarodki to myśle ze tez się zgodzę ☺️

reklama
Zobacz załącznik 1333903dzisiaj straciliśmy naszego kudłatego przyjaciela, ciążowe hormony nie sprzyjają w pogodzeniu się z myślą że już jest w psiaczym raju i nie cierpi, pustka straszną i smutek 😪
Tak bardzo mi przykro 😔😔 sama miesiąc temu pożegnałam się z moim psi/ przyjacielem który był zemna 17 lat 😔 wiem co czujesz... Ten ból jest straszny... Moj mimo wieku odszedł nagle i to chyba było jeszcze gorsze 😔😔😔 przytulam ❤️

Do góry