Co? Jednak? Kurcze bardzo współczuję. Akurat teraz kiedy są potrzebne najlepsze plemniki. Dbajcie tam o siebie. Covid mimo szczepień może przejdzie go bardzo łagodnie i będzie po sprawie.Ja mam strasznie dużo przypisane Gonapeptyl. 8 opakowań.
Wiec tez mnie czeka chyba długi okres stymulacji.
No i przed chwila dowiedziałam się ze mój mąż ma Covid (byliśmy szczepienie w lutym) wiec nie wiem jak to wpłynie na procedurę.
reklama
KarolaJ
Fanka BB :)
To ja aż tyle nie miałam, chyba jakieś 4 opakowania zużyłam łącznie, ale od pewnego momentu brałam co drugi dzień.
Trochę pech z tym covidem ale jak jesteście po szczepieniu to może nie będzie tak źle. Trzymam kciuki!
Trochę pech z tym covidem ale jak jesteście po szczepieniu to może nie będzie tak źle. Trzymam kciuki!
Ja mam strasznie dużo przypisane Gonapeptyl. 8 opakowań.
Wiec tez mnie czeka chyba długi okres stymulacji.
No i przed chwila dowiedziałam się ze mój mąż ma Covid (byliśmy szczepienie w lutym) wiec nie wiem jak to wpłynie na procedurę.
To 1dc, chociaż mój cykl po biochemicznej był trochę dłuższy niż zwykle. Miałam owulację, ale opóźniona o kilka dni.Zastanawia mnie jedna rzecz.
Po biochemicznej jak wyglada cykl?
Skoro zaczelam krwawić 18 września to 18 września jest 1 dniem cyklu? Czy miesiączka po biochemicznej może przyjść kiedy sobie chce?
Właśnie zaczyna się coraz lepiej czuć. Temperatura spada. Zobaczymy jak to dalej będzie wyglądało.Co? Jednak? Kurcze bardzo współczuję. Akurat teraz kiedy są potrzebne najlepsze plemniki. Dbajcie tam o siebie. Covid mimo szczepień może przejdzie go bardzo łagodnie i będzie po sprawie.
Doktor mówił coś o mrożeniu komórek jajowych do czadu gdy jakość nasienia się podniesie.
Hankaa
Na pewno można mrozić komórki bo moje dwie są zamrożone po punkcjiWłaśnie zaczyna się coraz lepiej czuć. Temperatura spada. Zobaczymy jak to dalej będzie wyglądało.
Doktor mówił coś o mrożeniu komórek jajowych do czadu gdy jakość nasienia się podniesie.
Wyszedł nam duży poziom stresu oksydacyjnego, doktor mówił ze nie będzie zapładniał jeśli nie zejdziemy do niższego poziomu. Aby nie marnować moich komórek, bo rezerwa niska.Na pewno można mrozić komórki bo moje dwie są zamrożone po punkcji
KarolaJ
Jakie badanie pokazuje ilość stresu oksydacyjnego?
Wyszedł nam duży poziom stresu oksydacyjnego, doktor mówił ze nie będzie zapładniał jeśli nie zejdziemy do niższego poziomu. Aby nie marnować moich komórek, bo rezerwa niska.
Hankaa
Na waszym miejscu bym zamroziła skoro są dobre to jak najbardziejWyszedł nam duży poziom stresu oksydacyjnego, doktor mówił ze nie będzie zapładniał jeśli nie zejdziemy do niższego poziomu. Aby nie marnować moich komórek, bo rezerwa niska.
Na wyniku jest napisane : badanie potencjału oxydo-redukcyjnego w nasieniu. Jest to powiązane z testem fragmentacji DNA.Jakie badanie pokazuje ilość stresu oksydacyjnego?
Nazywa się MIOXSIS.
reklama
KaIno
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było nawet bardzo dawno , pewnie nawet mnie już nie pamiętacie . Musiałam odpocząć od tematu bo ciagle myśleniem ciąży, ciagle ujazdy szukanie cudotwórcy doprowadziło mnie do odpuszczenia z braku sił jednakże wracam poprawiam koronę i ruszam dalej . I stad moje pytanie …. Czy są tu dziewczyny które w ostatnim czasie skorzystały z kd ?? Czy invimed w Poznaniu jest dobrym wyborem jeśli chodzi o kd ?? Na co zwrócić uwagę o co pytać i jak nastawić się psychicznie ?
Podziel się: