reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Muszę chwilę odpocząć. Nie miałam planu B tym razem.
Większość immunologi już mam zrobionej i nic tam nie wyszło [emoji2368] mimo wszystko chce się wcisnąć do Pasn*ika (pewnie za pół roku..), żeby on zerknął na te wyniki co mam. Może on tam coś znajdzie. Poza tym nie mam już na nic pomysłu..
A moze syd.or? Do niego łatwiej a wydaje mi sie, ze tez dobry

Goniu kochana ja od początku bałam się nawet myśleć, że będzie dobrze. Jednocześnie przerażala mnie myśl o porażce...
Muszę od tego odpocząć na chwilę.
Odpocznij... Dobrze wiem, że czasem tego potrzeba. Masz jeszcze zarodki, ale wróć po nie na spokojnie, z przewietrzona głową. Poświęć teraz czas sobie. Bądź dla siebie dobra, spraw jakąś przyjemność. Zasłużyłaś na to 😘

Ja też tego zupełnie nie rozumiem bo ja w ciążę bez wspomagaczy naturalnie zachodziłam tylko jej nie mogłam utrzymać. A teraz z milionem leków nawet do implantacji nie dochodzi przy pięknych, zdrowych zarodkach...
Kuźwa, a jak one są trochę osłabione po biobsji, bo to jak urwanie kawałek ciała 🤔podpytaj lekarza, czy może tak być. Myślę teraz o moich, jak to będzie po badaniu...

Bardzo mi przykro że Ci się nie udało, serce pęka że i @Evela.6 kolejny raz musi przez to przechodzić [emoji174][emoji174][emoji174]. Każda z nas jest inna ale na pewno boli nas to tak samo. Mamy po prostu pecha? Nie wiem jak to nazwać...
Robimy wszystko na 1000% a mimo wszystko się nie udaje [emoji20]
Ta stymulacja przelała u mnie czarę goryczy, naprawdę liczyłam na coś więcej. Niby dobre amh, 5 stymulacji w 3 różnych krajach i taka porażka, że aż trudno uwierzyć.
Trzymajcie się dziewczyny, dziękuję za słowa wsparcia. To była definitywnie moja ostatnia stymulacja, mąż się nie zgodzi na więcej. Muszę odpocząć od tego wszystkiego bo sama widzę, że już sobie nie radzę.
Serdecznie gratuluję wszystkim tym, którym się udało i niezmiennie trzymam za Was wszystkie kciuki.
Bardzo mi przykro. Bardzo. To cholernie niesprawiedliwe.
Ale tez uwazam, ze kolejna stymulacja jest bez sensu. Rozwazylabym adopcje zarodka, jesli to cos co mozecie zaakceptowac...

Lekarz nie wpisala,widocznie tak się spieszyła,i tak słuchała nas,po prostu olewka.A na koniec powiedxjala nam,ze jej nie mówilìśmy nic o tym,żenada.Nie chciałam się kłócić,ale przepłakałam wtedy całe popołudnie.
Wniosek na przyszłość by wszystko w doku dokładnie wpisać. Wszystko każde ustalenie prośbę i żądanie. Przecież Wy za to płacicie i to wasza kasa jest i przede wszystkim Twoje ciało.
Wiesz ja miałam ostatnio wizytę plus usg
Ja jestem u Malin.. nie masz szans do Paśnika chyba że ktoś Ci termin odstąpi.
Co to za lekarz magik który nie ma terminów?

reklama
Do góry