reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana,wierzę ,że za jakiś czas wrócisz do nas.Ja też nie wiem co zrobię,napewno zrobię listę suplementów tak jak @madlene napisała.Uzbieramy cos kasy,nie wiem kiedy to będzie,na razie wszystkie oszczędności poszły,a ja zarabiam najniższą krajową.Myśle,że spróbujemy jeszcze raz, jeśli się nie uda,to nie wiem.Będe później sie zastanawiać.Pracuję z malutkimi dziećmi,muszę napewno jakoś się ogarnąć i spróbować nie myśleć o niepowodzeniu.Ale powiem wam,że kocham swoja pracę,dzieci,które są cudowne i dają dużo radości.Nie mam czasu rozmyślać, bo ciągle się coś dzieje.
💔💔💔
Kochana tak mi przykro. Kurde zła jestem. Naprawdę liczyłam że Tobie i @Evela.6 się uda, że będziecie szczęśliwe. 😭😭😭

Dziewczyny przytulam was mocno. Okropnie mi przykro 😞

reklama
Kochana,wierzę ,że za jakiś czas wrócisz do nas.Ja też nie wiem co zrobię,napewno zrobię listę suplementów tak jak @madlene napisała.Uzbieramy cos kasy,nie wiem kiedy to będzie,na razie wszystkie oszczędności poszły,a ja zarabiam najniższą krajową.Myśle,że spróbujemy jeszcze raz, jeśli się nie uda,to nie wiem.Będe później sie zastanawiać.Pracuję z malutkimi dziećmi,muszę napewno jakoś się ogarnąć i spróbować nie myśleć o niepowodzeniu.Ale powiem wam,że kocham swoja pracę,dzieci,które są cudowne i dają dużo radości.Nie mam czasu rozmyślać, bo ciągle się coś dzieje.
Przykro mi ;(

Wiesz co, mój mąż pozjadał sporo sumpli i nie mam opakowań po niektórych i nie pamiętam dawek ale brał lakarnityne 1500, glutation-nie pamiętam dawki, l arginina 500,koenzym q10- 100mg, wit D 4 tys, C 1tys, E 370mg, Selen 100, potem brał 200mg, cynk 27, kwas foliowy 800, magnez 100, wt B6, wit B12, tabletki mama DHA plus 🙈 olej lniany + bardzo dobre odżywianie
Bardzo dużo pracy było włożone a i naprawdę dużo supli brał a ja tu mówię że mój dużo bierze. Kurde niech nie marudzi że chce go potajemnie skasować 😂L-karnityna nie bierze osobno bo już dużo jest w proxeed plus, glutation też bierze ale dosyć mała dawkę kupiłam 100 i dopiero teraz mu na 300 zwiekszylam, arginina nie znam muszę poczytać, koenzym 30 tylko więc mu zwiększę dawkę, Wit d tylko 2000, Wit c,e selen i cynk tak samo, magnezu nic a kwas foliowy tak samo. Teraz sobie jeszcze wszystkie te suple przejrze dziękuję Co bardzo 😘

Dziewczyny moja beta to 1,1 ,czyli nic nie ma,muszę jeszcze raz sprawdzić w środę czy spadła,czy się podniesie,ale to wątpliwe.Rano test negatywny.Transfer miałam 3 dniowego w sobote ,od niedzieli licząc ,to dziś 9dpt.Już nawet łez nie mam,wypłakałam ostatnio,bo chcialam ,żeby hodowali zarodek do 5 doby ,a zamrozili w 3 dobie.Nie wiem co dalej.
Biedna ❤️ale skoro na to nalegałaś dlaczego transferowali tak szybko?

Pamiętacie jaki miałyście wynik progesteronu w dniu transferu? Mam 19.52ng/ml (62.150 nmol/ml) i nie wiem ale chyba to dobrze [emoji16]

Dziewczyny zrobiłam też dziś morfologie ze względu na Accofil. Nigdy nie miałam takich odskoczni od norm [emoji85] czy to normalne po tym LEKU?

Do tego TSH wyszło mi 2.6. Przed transferem miałam takie samo. PytaLam doktor czy to nie za wysoko bo wcześniej mówiono mi że powinno być koło 1 przy staraniach ale ona powiedziała, że jest ok...

Screenshot_20210906_185331.jpeg

reklama
Do góry