reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Hankaa ja tez pierwszy raz podchodzę i obserwuje troszeczkę grupę:) ja zaczynam od 30 sierpnia długim protokołem ze względu na niskie AMH. Sama już się stresuje a jeszcze wszystko przede mną 😳
To tak jak ja, ale u mnie szybka piłka.. wizyta w czwartek.. podjęta decyzja.. wczoraj @ i dzisiaj już pierwszy zastrzyk ;) na szczęście wszystkie badania aktualne więc teraz tylko działać, zobaczymy jak to będzie 😬

reklama
Dziewczyny nie wiem która pytała ale ja przed transferem miałam wziąć dwie tabsy w odstępie czasowym dostinexu. Nie wiem czemu bo hiperprolaktynemii nie mam ale mówiłam lekarzowi, ze się bardzo stresuje a on kazał mi to wziąć 🤔
Ja pytalam! Dzieki! A Ty mialas crio czy swiezy? Bo ja nie pamietam 🙈 hmmm.. to moze jednak do transferu sie bierze.. teraz czytam w necie i dziew po in vitro pisza tez, ze lekarze kaza do bety brac dostinex.. juz sama nie wiem. Sprobuje do niego sie dodzwonic. Bralam wczoraj to kolejny mam za 10 dni. Pewnie znow co lekarz to opinia 🤔

Dziewczyny jak to u Was jest/było? Krótki czy długi protokół? Mam ogromną nadzieję że w końcu się uda, a z tyłu głowy cały czas myślę że może się nie udać. Też tak macie? 🤦
Ja mialam krotki i dwa razy dlugi. Zobaczysz jak zareagujesz. Nie stresuj sie :) kazda z nas tutaj wierzy, ze w koncu zostanie mama. Niestety ale mamy lepsze i gorsze dni. Wzloty i upadki. Ale w koncu musi nam sie wszystkim udac ❤

reklama
Do góry