Magdusia88
Fanka BB :)
Jedzonko [emoji6] i wygodne ubranie. Wkładki, jakbyś plamilaDziewczyny a co zabrać ze sobą na pick up? Mówili że piżamę i kapcie. Może macie jakieś jeszcze pomysły?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedzonko [emoji6] i wygodne ubranie. Wkładki, jakbyś plamilaDziewczyny a co zabrać ze sobą na pick up? Mówili że piżamę i kapcie. Może macie jakieś jeszcze pomysły?
Zależy jak się będziesz czuć…Dziewczyny czy jeśli o 8:30 mam pobranie komórek to na drugi dzień o 5:30 będę mogła iść do pracy na 12 h? Czy raczej wypiszą mi L4?
Rozumiem. No mam nadzieję że będzie dobrze. Dobrze że Was zapytałam bo pewnie znając mnie to nie wzięłabym l4 żeby w pracy im nie utrudniać ale czas pomyśleć też o sobie a nie tylko o innych
Też słyszałam że najlepiej test na boreliozę robić po dwóch miesiącach. Jutro będę u zakaźnego to się podpytamBoże nie strasz [emoji17]A mi nie kazała brać wogóle tego antybiotyku teraz i zrobić za dwa miesiące te przeciwciała bo te co mam to że za Świerza sprawa i nie wyszło . Do kliniki dzwoniłam to babka powiedziała że ok skoro tak powiedział rodzinny i żeby przyjechać na transfer [emoji134]
Czy któraś z Was dziewczyny miała za wysoka prolaktynę i dostała na to jakieś leki ?.. bo teoretycznie prolaktyna odpowiada za jakość komórek jajowych...
Witamy i trzymamy mocno kciukiDziewczyny, zaczynam właśnie przygodę z in vitro. Dzisiaj zaczęłam stymulację gonalem. Mogę się dołączyć? Będzie raźniej
Wkładki higieniczne, coś do zjedzenia i piciaDziewczyny a co zabrać ze sobą na pick up? Mówili że piżamę i kapcie. Może macie jakieś jeszcze pomysły?
Oj nie chce Cie straszyc Kochana! Po prostu napisalam jak u mnie bylo . Jak widać co lekarz to opinia. U mnie na wiadomosc, ze badania zrobiliśmy na wszelki wypadek, lekarz stwierdzil, ze wg niego trzeba poczekac mc. U Ciebie ma inne zdanie. Wiec musisz sama zdecydowac. Jesli ufasz swojemu lekarzowi to idz na transfer a ja bede trzymac kciuki, zeby wszystko sie udaloBoże nie strasz [emoji17]A mi nie kazała brać wogóle tego antybiotyku teraz i zrobić za dwa miesiące te przeciwciała bo te co mam to że za Świerza sprawa i nie wyszło . Do kliniki dzwoniłam to babka powiedziała że ok skoro tak powiedział rodzinny i żeby przyjechać na transfer [emoji134]
Wez sobie wode. Mi sie strasznie chcialo pic. No i kanapka jak masz daleko do domu po oprocz tego ja mialam skarpetki. Bo na tum lozku kladziesz sie i kapcie moga spasc a chlodno w stopyDziewczyny a co zabrać ze sobą na pick up? Mówili że piżamę i kapcie. Może macie jakieś jeszcze pomysły?
Moi lekarze też twierdzili, że do in vitro prolaktyna nie ma znaczenia i też nigdy nic nie miałam