reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jobla idzie dostać [emoji136]pójdę na transfer i następne dwa tygodnie znowu o betę się nakręcać ...
Dokładnie 😅a potem beta prawidłowa to o bobaska się ciągle martwisz a potem o poród żeby wszystko dobrze było a potem żeby dziecko kupki robiło itp. 😂😂😂i tak na okołendę jak to mówi mój znajomy 😂😂😂 ale warto 😃będzie dobrze😉powodzenia

A jakie masz amh? Ja też mam niskie i też miałam długi protokół 😉
Amh 0,5 i w sumie po badaniach genetycznych nie genetycznych doszedł do wniosku że po prostu urodziłam się z niską rezerwą- taki urok 😳 itak że wcześniej zaczęliśmy się starać i wyłapaliśmy że coś jest nie tak bo chcieliśmy odkładać starania. Jak się czułaś na stymulacji ? Udalo się ?😍

Amh 0,5 i w sumie po badaniach genetycznych nie genetycznych doszedł do wniosku że po prostu urodziłam się z niską rezerwą- taki urok 😳 itak że wcześniej zaczęliśmy się starać i wyłapaliśmy że coś jest nie tak bo chcieliśmy odkładać starania. Jak się czułaś na stymulacji ? Udalo się ?😍
Tak za 1 razem 🥰, teraz 12tc, stymulacja trwała ponad miesiąc, ja mam jeden jajnik i 37 lat, stad decyzja o protokole długim żeby jajeczka były jak najlepszej jakości, pobrano 2 komórki, dwie się ładnie zapłodniły, jedna dalej rośnie w brzuchu a drugą mamy zamrożoną , nie przejmuj się na zapas , zaufaj lekarzowi , będzie dobrze ✊✊✊

A czułam się średnio, ale do przeżycia, chodziłam normalnie do pracy aż do punkcji , jajnik trochę pobolewał i huśtawka nastrojów, ale na to sama musisz się nastawić i pi prostu przetrwać 😘

Dziewczyny jak to u Was jest/było? Krótki czy długi protokół? Mam ogromną nadzieję że w końcu się uda, a z tyłu głowy cały czas myślę że może się nie udać. Też tak macie? 🤦

Ja miałam długi protokół, myśli takie wyrzuć z głowy.. Ja nawet tak nie myślałam, dużo ludzi mi mówiło że rzadko się udaje za pierwszym razem ale ja mocno w to wierzyłam że się uda i sie udało 😊

reklama
Do góry