Dziewczyny, zaczynam właśnie przygodę z in vitro. Dzisiaj zaczęłam stymulację gonalem. Mogę się dołączyć? Będzie raźniej
Powodzenia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, zaczynam właśnie przygodę z in vitro. Dzisiaj zaczęłam stymulację gonalem. Mogę się dołączyć? Będzie raźniej
Też słyszałam że najlepiej test na boreliozę robić po dwóch miesiącach. Jutro będę u zakaźnego to się podpytam
Oj nie chce Cie straszyc Kochana! Po prostu napisalam jak u mnie bylo . Jak widać co lekarz to opinia. U mnie na wiadomosc, ze badania zrobiliśmy na wszelki wypadek, lekarz stwierdzil, ze wg niego trzeba poczekac mc. U Ciebie ma inne zdanie. Wiec musisz sama zdecydowac. Jesli ufasz swojemu lekarzowi to idz na transfer a ja bede trzymac kciuki, zeby wszystko sie udalo
Jeśli lekarz prowadzący powiedziałby że można podejść to bym podchodziła.Ale odpuściła byś teraz transfer ? Czy podeszła byś tak jak ja ? Boże czy nie może być spokojnie tylko pytanie rodzi pytanie
Jeśli lekarz prowadzący powiedziałby że można podejść to bym podchodziła.
Ja bym podchodziła do transferu skoro internista i lekarz prowadzący nie widzi przeciwwskazań ech to tak zawsze jest , że coś się musi dziać, żeby nie było za spokojnieAle odpuściła byś teraz transfer ? Czy podeszła byś tak jak ja ? Boże czy nie może być spokojnie tylko pytanie rodzi pytanie
Hej Hankaa ja tez pierwszy raz podchodzę i obserwuje troszeczkę grupę ja zaczynam od 30 sierpnia długim protokołem ze względu na niskie AMH. Sama już się stresuje a jeszcze wszystko przede mnąDziewczyny jak to u Was jest/było? Krótki czy długi protokół? Mam ogromną nadzieję że w końcu się uda, a z tyłu głowy cały czas myślę że może się nie udać. Też tak macie?