eij
Fanka BB :)
Przykro mi a ruszyło coś w ogóle?Zrobiłam dzisiaj betę - 9 dpt 5 dniowej blaski. Nooo i klapa. Tak czułam dlatego zrobiłam to dzisiaj a nie jutro jak planowałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi a ruszyło coś w ogóle?Zrobiłam dzisiaj betę - 9 dpt 5 dniowej blaski. Nooo i klapa. Tak czułam dlatego zrobiłam to dzisiaj a nie jutro jak planowałam.
Bardzo mi przykro moja droga daj sobie teraz czas żeby odpocząćZrobiłam dzisiaj betę - 9 dpt 5 dniowej blaski. Nooo i klapa. Tak czułam dlatego zrobiłam to dzisiaj a nie jutro jak planowałam.
Przykro mi Macie jakieś zarodki zamrożone jeszcze?Zrobiłam dzisiaj betę - 9 dpt 5 dniowej blaski. Nooo i klapa. Tak czułam dlatego zrobiłam to dzisiaj a nie jutro jak planowałam.
No to będę trzymać żeby kolejny transfer był udany. Dużo miałaś blastocyst ze stymulacji, ja 4 i wielki żal że ich nie przebadałam.Stymulacja była pierwsza i przy moim AMH i tym lekarzu w sumie nie brałam pod uwagę tego ze mógłbym nie badać. Na 6 były 2 zdrowe z czego jeden transfer nieudany. Mam już 5 latka, poza tym jedna ciąża obumarła w 22 tyg. Wcześniej nie miałam problemów z zachodzeniem w ciąże tylko w sumie odkąd zaczęłam diagnostykę to się zablokowałam a AMH spadało cały czas. Wiec zdecydowałam że nie czekam. Teraz będzie ostatni zdrowy zarodek transferowany a potem zobaczymy. Wiem ze na nic za bardzo nie mam wpływu - a przynajmniej się z tym godzę ze tka jest
Kurcze.. przykra wiadomośćZrobiłam dzisiaj betę - 9 dpt 5 dniowej blaski. Nooo i klapa. Tak czułam dlatego zrobiłam to dzisiaj a nie jutro jak planowałam.
2,3 ..Przykro mi a ruszyło coś w ogóle?
Niccccc. To był znowu jeden, jedyny ze stymulacji ;(Przykro mi Macie jakieś zarodki zamrożone jeszcze?
Kurde Ruda . Przykro mi .Zrobiłam dzisiaj betę - 9 dpt 5 dniowej blaski. Nooo i klapa. Tak czułam dlatego zrobiłam to dzisiaj a nie jutro jak planowałam.
Paaani ja nie z tych myślałam, że będzie gorzej ..Bardzo mi przykro moja droga daj sobie teraz czas żeby odpocząć
Zmieniasz klinikę?Paaani ja nie z tych myślałam, że będzie gorzej ..
umówiłam się na wizytę do dr Czecha 13.08
Nie ma czasu do stracenia, młodsi nie będziemy