Ruda08
Fanka BB :)
Raczej tak, zobaczymy co powie. Coś trzeba zmienić
Zmieniasz klinikę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zmieniasz klinikę?
Bardzo mi przykro Trzymaj się jakośZrobiłam dzisiaj betę - 9 dpt 5 dniowej blaski. Nooo i klapa. Tak czułam dlatego zrobiłam to dzisiaj a nie jutro jak planowałam.
Dobry pomysł. Super ze idziesz za ciosem, tak trzeba... Ja rok temu w maju skończyłam stymulacje z 0 ilością zarodków. Od razu probowalam się umawiać do Gamety ale nie znalazłam terminu a musieliśmy do UK wracać tak więc zostalam w Invicta.. Jednak zmieniłam lekarza a on leki i protokół i to było to.. Pozatym do kolejnej stymulacji podeszłam jakieś 2 miesiące później i to chyba też pomogło że dłużej nie czekałamRaczej tak, zobaczymy co powie. Coś trzeba zmienić
Zrobiłam dzisiaj betę - 9 dpt 5 dniowej blaski. Nooo i klapa. Tak czułam dlatego zrobiłam to dzisiaj a nie jutro jak planowałam.
CzymamBardzo mi przykro Trzymaj się jakoś
Dobry pomysł. Super ze idziesz za ciosem, tak trzeba... Ja rok temu w maju skończyłam stymulacje z 0 ilością zarodków. Od razu probowalam się umawiać do Gamety ale nie znalazłam terminu a musieliśmy do UK wracać tak więc zostalam w Invicta.. Jednak zmieniłam lekarza a on leki i protokół i to było to.. Pozatym do kolejnej stymulacji podeszłam jakieś 2 miesiące później i to chyba też pomogło że dłużej nie czekałam
[emoji853] Bardzo mi przykro
Mozesz teoretycznie trochę opóźnić miesiączkę kontynuując progesteron ale nie zawsze się to udaje... do kiedy zostajecie w Polsce ?Właśnie się zdziwiłam, dlatego ciśniemy.
Tylko tak sobie myśle co zrobić z miesiączką . Najlepiej żeby nie przyszła do wizyty. Moglibyśmy od razu zacząć (teoretycznie oczywiście). Toooo 14 dpt zrobię betę dla kliniki i to będzie 10.08. Toooo jak do tego dnia będę brała proga to powinno być Ok ?
A co u Was jest główna przyczyną? Tak myślę bo u nas zmiany jakie zaproponował lekarz odnośnie nasienia tez pomogły a nasienie nie było wcale źle.. Nasienie jest tak newralgiczne że wyniki mogą być ok a będzie za mało kub za długo abstynencji przed punkcja i już klapa.. Ja po tej stymulacji gdzie było 0 zarodków gadałam z embriologiem i okazało się że nasienie w dniu punkcji było tylko 2 i 3 klasy... Mimo FAMSI.. do 3ciej dobry zarodki dobrze rokowały potem padły. Lekarz zaproponował krotsza absynencje ale też codzienne lub max co drugi dzień współżycie w ciągu kilku tygodni przed punkcja. Mąż dodatkowo spał bez majtek To musiało pomoc bo drugim razem nasienie w dniu punkcji już 1 i 2 klasy.. zarodki w 3ciej dobie były tej samej jakości ale 3 dotrwały do blastocysty tym razem wiec nasienie raczej przeważyło.. Piszę to bo czasem proste z pozoru zmiany mogą okazać się kluczoweDziękuje dziewczyny, trzymam się. Plan Z trzyma mnie w kupie