Kachar
Fanka BB :)
ołłł jeeeeSzczęśliwe dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ołłł jeeeeSzczęśliwe dni
Żadnych, tylko te wzdęcia i problem z kupką.Fredka a jak ty sie czujesz ? Ty równo tydzień przede mną miałaś transfer , i co żadnych dolegliowści ???
Podjęliśmy próbę z inseminacją ze względu na mnie, brak jednego jajowodu przez cp i raz poronienie w 7tyg. Po badaniach wstępnych na inseminacje okazało się również, że mąż ma bardzo słabe nasienie, więc dieta i witaminy. Na 3 próby tylko raz beta drgnęła. I teraz przyszedł czas na in vitro, żadnych dodatkowych badań nie wykonywaliśmy tylko krew w klinice oddaliśmy.Narazie masz anty to chyba nie potrzeba USG, tak mi się przynajmniej wydaje.
Ja miałam krotki protokół i zaczęłam stymulację w 2 dc. USG miałam dopiero w 6 ds.
A jaka przyczyna niepłodności u was, robiliście jakieś badania przed przystąpieniem do ivf?
Mam za dwa tygodnie i oczywiście głowę pełną złych myśli . Ja niestety zarodków nie badałam; mam swoje lata więc sram ostro po gaciach. I ciągle mi w głowie ta Karola siedzi co poszła na prenatalne a tam już serce nie biło@fredka84 kiedy masz prenatalne? Mi się już gul zaczął zbierać i stres przed a to jeszcze dwa tygodnie niby Przybycień mówił że możemy być spokojni raz że po pełnym badaniu genetycznym zarodków w UK a dwa że na usg ( a ma jeden z lepszych sprzętów) wszystko jest ok i że napięcie mięśniowe dzidzi jest super i wg a ja i tak panikuje już
Bierzesz 3x2 Hele?Żadnych, tylko te wzdęcia i problem z kupką.
No właśnie nie kupiłam wtedy i zamiast tego nazarlam się śliwek. Poszło ale trochę bolało . Sorki za opisyBierzesz 3x2 Hele?
Cooo? Nie słyszałam nic... Nie wkręcaj się.. Nie stresuj dodatkowo na tym etapie nie mamy wpływu na to co ma być... Ale wiem że prawda jest w tym że jak się o czymś złym myśli to się to zło przyciąga dlatego warto to zło odganiać od siebieMam za dwa tygodnie i oczywiście głowę pełną złych myśli . Ja niestety zarodków nie badałam; mam swoje lata więc sram na ostro po gaciach. I ciągle mi w głowie ta Karola siedzi co poszła na prenatalne a tam już serce nie biło
Nie masz za co przepraszać to szczera prawda jeszcze z naturalnych rzeczy to wypij wodę z pod ogórków albo kapusty kiszonejNo właśnie nie kupiłam wtedy i zamiast tego nazarlam się śliwek. Poszło ale trochę bolało . Sorki za opisy
Dziś jadę po kubeczek na badanie moczu to może w końcu to kupię
też tak miałam w pierwszej ciążyŻadnych, tylko te wzdęcia i problem z kupką.
Ja też nie robiłam żadnych dodatkowych badań do in vitro, oprócz kariotypu. Musiałam tylko powtórzyć te, których ważność mi się kończyła.Hej dziewczyny, mam pytanie do tych co w DE się leczą. Dostałam @, więc mój mąż zadzwonił do kliniki, że przyszła @ i co dalej. Od lekarza miałam wypisana receptę na anty, babka przez tel przekazała, że mam zacząć brać anty i ona zrobi cały plan dzialania i nam prześlę... Ale jak to tak, bez usg? Poczekam kilka dni na ten plan i zobaczę, co na nim jest. Lekarza mam tego samego co robił mi inseminacje. I co dziwne, nie zlecił żadnych dodatkowych badań czy coś,a dziewczyny, Wy piszecie o różnych specjalistach do których chodzicie... Nie wiem co mam teraz o tym myśleć