Kachar
Fanka BB :)
8 tys to wartość bety z poniedziałku?do 3 tys idealne potem zaczęły zwalniać ostatnie dwa to ok 10% co dwa dni...ostatni z pon prawie 8 tys.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8 tys to wartość bety z poniedziałku?do 3 tys idealne potem zaczęły zwalniać ostatnie dwa to ok 10% co dwa dni...ostatni z pon prawie 8 tys.
Tak wtedy było 7t1d8 tys to wartość bety z poniedziałku?
ja w tym czasie miałam 44 tys i przyrosty po ok 130% w 48h , chyba jednak zrób usg u kogoś innegoTak wtedy było 7t1d
U nas cały czas na zmianę było słońce z deszczem a dziś już typowa plucha, ale cieszę się bo lepiej się przy niej czuje :-)U mnie świeci słoneczko . Ogólnie to nie pamiętam kiedy padało i mam dość podlewania
Jak się czujesz?
Ja ciągle super, tylko ze dwa dni mnie głowa boli
15 czerwca14 czerwca , a ty ?
Narazie masz anty to chyba nie potrzeba USG, tak mi się przynajmniej wydaje.Hej dziewczyny, mam pytanie do tych co w DE się leczą. Dostałam @, więc mój mąż zadzwonił do kliniki, że przyszła @ i co dalej. Od lekarza miałam wypisana receptę na anty, babka przez tel przekazała, że mam zacząć brać anty i ona zrobi cały plan dzialania i nam prześlę... [emoji2370][emoji2370] Ale jak to tak, bez usg? Poczekam kilka dni na ten plan i zobaczę, co na nim jest. Lekarza mam tego samego co robił mi inseminacje. I co dziwne, nie zlecił żadnych dodatkowych badań czy coś,a dziewczyny, Wy piszecie o różnych specjalistach do których chodzicie... Nie wiem co mam teraz o tym myśleć [emoji2370][emoji2370]