reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boże dziewczyny jak ja się dziś czuje. 🤮🤮 Żołądek odmawia mi posłuszeństwa... na każdy zapach mnie cofa. Jestem słaba, śpiąca i cholernie zmęczona. Śniadanie drobne wymuszone wylądowało w klozecie. 😭

Boje się, że złapałam coś od okruszka. Czy ewentualna jelitowka może zaszkodzić kropkowi?
Nic dziecku nie będzie, jak nie dasz rady jeść to chociaż wodę małymi łyczkami pij , współczuję 🙁 , a ja dzisiaj jechałam do pracy autobusem i taka śmierdząca czosnkiem baba obok mnie usiadła , mateczko kochana , mnie od razu na rzygi 🤢🤢🤢🤢, no tylko powiedzić zostało spierda... laj staru rumplu na przód autobusu a nie powietrze zatruwasz ciężarnym 🥴🥴

Dziewczyny mam pytanie/prośbę o radę. 3 lipca miałam transfer 5 dniowej blastki z AZ. Na początku beta rosła modelowo chociaż prog spadał ale utrzymywał się na poziomie 30. W pewnym momencie zaczęłam brudzić, plamić, na usg w 5t3 d był maleńki pęcherzyk (za mały jak na ten etap ale gin kazała czekać na rozwój sytuacji). Jestem na metforminie, heparynie, acardzie, thyrozolu, dopegycie i metylowanych wit. We wtorek miałam 2 usg ciąża wewnątrzmaciczna pęcherzyk, echo zarodka 5 mm ale bez serca, ciąża odpowiada 5t6d a u mnie był 7t2d. Gin stwierdziła że niestety nie ma szans na rozwój, mam odstawić leki i czekać na poronienie a jak nie to wywoływanie. Ostatnie 2 przyrosty bety bardzo kiepskie. Tyle że czuję się b. dobrze fizycznie, nie mam żadnych plamień, krwawień, bóli. To moja druga ciąża i ewentualna 2 strata w ciągu roku a mam 40 lat. Czy były tu takie przypadki że ciąża po ivf była młodsza ale nadgoniła czy nie mam na co liczyć...
a jakie były przyrosty bety???

Dzień dobry [emoji3590]

Dziewczyny w kalendarzu mamy straszne pustki [emoji2368] chyba, że coś ominelam [emoji848]
Spokojnego dnia Wam życzę [emoji3590]
Evelcia taka pogoda że każda dziś odpuściła lekarzy i badania :p to tylko cisza przed burza😁 a tak wg to chciałam wam wszystkim życzyć miłego i pełnego uśmiechu dnia w ten pochmurny dzień 🌈🌈🌈🥰❣️❤️💙💚💛🧡❤️💜🤎🖤🤍❤️❣️

Evelcia taka pogoda że każda dziś odpuściła lekarzy i badania :p to tylko cisza przed burza😁 a tak wg to chciałam wam wszystkim życzyć miłego i pełnego uśmiechu dnia w ten pochmurny dzień 🌈🌈🌈🥰❣️❤️💙💚💛🧡❤️💜🤎🖤🤍❤️❣️
U mnie świeci słoneczko 😊. Ogólnie to nie pamiętam kiedy padało i mam dość podlewania🥴
Jak się czujesz?
Ja ciągle super, tylko ze dwa dni mnie głowa boli

U mnie świeci słoneczko 😊. Ogólnie to nie pamiętam kiedy padało i mam dość podlewania🥴
Jak się czujesz?
Ja ciągle super, tylko ze dwa dni mnie głowa boli
Ból głowy normalny na tym etapie, też w niedzielę i poniedziałek się męczyłam , ilość krwi się zwiększa i stąd ból, na mnie niestety paracetamol nie działa , więc czekam aż to minie 🙁

reklama
Do góry