reklama
Właśnie sprawdziłam i miałam w pg/ml. Ale u mnie jakoś zawsze ten estradiol był wyższy niż byla ilość komórek. Nawet pytałam lekarki o to, ale tak mi pokrętnie wytłumaczyła że nic nie zrozumiałamDzięki . A pamiętasz może w jakich jednostkach go miałaś? Pmol czy pg? Wydaje się że w pmol
Jak się czujesz? Kiedy kolejne usg?
Czuje się dobrze, a raczej nic nie czuję . Spać już dziś nie mogłam i do jutro padnę trupem
Ananasowa93
Fanka BB :)
Jeśli masz możliwość to w poniedziałek leć do lekarza po receptę na Monural. Jedna saszetka i zapalenie powinno ustąpić. Ja to zawsze profilaktycznie przed transferem brałam co by się właśnie coś nie przypałętałoPomocy dziewczyny..
W środę mam transfer a mnie złapało zapalenie pęcherza [emoji85] co ja mogę brać??
Evela.6
Jutro mam wizytę ale dopiero o 18.30 [emoji85] myślisz, że mogę coś ogólnodostępnego kupic w aptece?Jeśli masz możliwość to w poniedziałek leć do lekarza po receptę na Monural. Jedna saszetka i zapalenie powinno ustąpić. Ja to zawsze profilaktycznie przed transferem brałam co by się właśnie coś nie przypałętało
mala_Mi 80
Jak w pg to miałaś idealną sytuację, tak w sam raz Zgadzam się, że taka ilość komórek jest idealna i daje duży komfort psychiczny, bo wiadomo że jeszcze dużo z nich odpadnie po drodze.Miałam w pg/ml.
Mój doktorek uważa idealnie jest pobrać 10-12 komórek dojrzałych, wtedy jest wystarczająca ilość i z reguły najlepsza jakość.
eij
Urosept, sok z żurawinyPomocy dziewczyny..
W środę mam transfer a mnie złapało zapalenie pęcherza [emoji85] co ja mogę brać??
eij
mi jeszcze pomogła laktoferyna. Ona jest bez receptyJutro mam wizytę ale dopiero o 18.30 [emoji85] myślisz, że mogę coś ogólnodostępnego kupic w aptece?
mala_Mi 80
O kurcze, na pewno bardzo dużo pić żeby wypłukać bakterie. Pamiętam, że dziewczyny brały monural. Dodatkowo z naturalnych rzeczy to ponoć żurawina, nasiadówki z ciepłego rumianku i wygrzewanie okolic pęcherza termoforem ( latem przy upalach chyba też )Pomocy dziewczyny..
Mam nadzieję, że ci przejdzie do środy
Ostatnia edycja:
mala_Mi 80
To faktycznie dziwna sprawa i znowu moja teoria legła w gruzach Ci nasi lekarze są tacy mało chętni do wyjaśnień, czasami mam wrażenie, że sami są zaskoczeni daną sytuacją.Właśnie sprawdziłam i miałam w pg/ml. Ale u mnie jakoś zawsze ten estradiol był wyższy niż byla ilość komórek. Nawet pytałam lekarki o to, ale tak mi pokrętnie wytłumaczyła że nic nie zrozumiałam
Czuje się dobrze, a raczej nic nie czuję . Spać już dziś nie mogłam i do jutro padnę trupem
Mogę się tylko domyśleć, że jesteś mega zestresowana. Po tylu przejściach ciężko uwierzyć, że będzie dobrze. Ale będzie Fredzioszku, będzie pięknie ❤. Niezmiennie trzymam kciuki za jutro
reklama
Dziewczyny podpowiedzcie proszę, bo tak czytam Was i o tych metodach zapłodnienia.. W mojej klinice nie wykonują Famsi, rozumiem, że to znowu wynalazek Invicty u mnie w Invimedzie jest znowu hbIMSI,czyli wiązanie dojrzałych plemników z hialuronianem, czyli tak jak Famsi.. Rozumiem, że obie metody mają takie samo zastosowanie, dobrze kumam?
Podziel się: