Ja bralam urosept nawet w ciazy.Bo ciagle cos.To takie ziolowe.Bralam 3 tabl.dziennie przez tydzien.Pomocy dziewczyny..
W środę mam transfer a mnie złapało zapalenie pęcherza [emoji85] co ja mogę brać??
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Zurawina i pij jak najwiecej.Pomocy dziewczyny..
W środę mam transfer a mnie złapało zapalenie pęcherza [emoji85] co ja mogę brać??
nieagatka
Monural to silny antybiotyk, nie wiem czy mozna go sobie ot tak profilaktycznie brac...Jeśli masz możliwość to w poniedziałek leć do lekarza po receptę na Monural. Jedna saszetka i zapalenie powinno ustąpić. Ja to zawsze profilaktycznie przed transferem brałam co by się właśnie coś nie przypałętało
Znacyz ja w ciazy wzielam go niezliczoną ilość razy na bakterie w moczu, ale zawsze pod kontrola gin.
nieagatka
O ktorej idziesz?Właśnie sprawdziłam i miałam w pg/ml. Ale u mnie jakoś zawsze ten estradiol był wyższy niż byla ilość komórek. Nawet pytałam lekarki o to, ale tak mi pokrętnie wytłumaczyła że nic nie zrozumiałam [emoji848]
Czuje się dobrze, a raczej nic nie czuję [emoji849]. Spać już dziś nie mogłam i do jutro padnę trupem
Hej dziewczyny to mój pierwszy komentarz na tym forum. Jestem 11 dni po transferze, 5 dniowym i 2 zarodki. W czwartek 22 lipca beta. Czuję się hmm nawet ok, bolą bardzo piersi i pojawiły się na nich żyłki, dół brzucha raz pobolewa raz odczuwam kłócie. Zachodzę w głowę i mam mieszane uczucia. Wiem też, że na jakiekolwiek objawy za wcześnie, chociaż każda z nas jest inna. Jak wytrzymać do czwartku do pobrania bety w piątek mają dzwonić z wynikiem.
motylek24
Serio tyle dni czekania ja już 6 dni po transferze zrobiłam betę i leki odstawiłam. Spokojnie możesz zrobić betę wcześniej.Hej dziewczyny to mój pierwszy komentarz na tym forum. Jestem 11 dni po transferze, 5 dniowym i 2 zarodki. W czwartek 22 lipca beta. Czuję się hmm nawet ok, bolą bardzo piersi i pojawiły się na nich żyłki, dół brzucha raz pobolewa raz odczuwam kłócie. Zachodzę w głowę i mam mieszane uczucia. Wiem też, że na jakiekolwiek objawy za wcześnie, chociaż każda z nas jest inna. Jak wytrzymać do czwartku do pobrania bety w piątek mają dzwonić z wynikiem.
eij
Ja bym poszła na betę w poniedziałek. 13 dni po transferze to długo. Testy po transferze 5 dniowej blastki można już robić 9 dni po także śmiało idź jutro i nie czekaj na czwartekHej dziewczyny to mój pierwszy komentarz na tym forum. Jestem 11 dni po transferze, 5 dniowym i 2 zarodki. W czwartek 22 lipca beta. Czuję się hmm nawet ok, bolą bardzo piersi i pojawiły się na nich żyłki, dół brzucha raz pobolewa raz odczuwam kłócie. Zachodzę w głowę i mam mieszane uczucia. Wiem też, że na jakiekolwiek objawy za wcześnie, chociaż każda z nas jest inna. Jak wytrzymać do czwartku do pobrania bety w piątek mają dzwonić z wynikiem.
mala_Mi 80
Dziwna sprawa z tym estradiolem.Pmol/l jednostka
Zrobiłam małe podsumowanie:
- ty miałaś 7330pmol ( czyli 1996 pg) i 14 dojrzałych komórek + hiperkę.
- ja miałam 10500 pmol ( 2860 pg) i tylko 6 dojrzałych komórek bez hiperki.
- fredka miała 4400 pg ( czyli 16150 pmol) i tylko 5 dojrzałych komórek bez hiperki.
- a motylek 3000 pg ( 11000 pmol) i aż 14 dojrzałych bez hiperki
O co kaman z tym estradiolem?? Chyba jednak jego poziom nie odzwierciedla stanu faktycznego
Klinika wystawiła taki termin, więc próbuje się dostosować. Zapłodnienie metodą ICSI.
Klinika wystawiła taki termin , więc próbuje się dostosować, chociaż łatwo nie jest. Zapłodnienie było metodą ICSI.Serio tyle dni czekania ja już 6 dni po transferze zrobiłam betę i leki odstawiłam. Spokojnie możesz zrobić betę wcześniej.
reklama
Podziel się: