Cholera przykre to i dziwne.. Słyszałam, że zarodek może się podzielić ale, że aż tak.. I nagle serduszka nie ma.. Chyba skontrolowałabym to na dniach jeszcze z innym lekarzem.Hej Dziewczyny,
Co mnie dzisiaj spotkało, nawet nie wiem jak to opisać.
2 tygodnie temu (6tc) miałam wizytę, widziałam ❤ bijące, potwierdzili mi jeden zarodek i wyznaczyli datę porodu i odesłali już do innego lekarza. Czytając forum i widząc różne wpisy nie chałam jeszcze szukać docelowego ginekologa, więc umówiłam się na wizytę z jednym ginem z kliniki.
Dzisiaj idę radośnie na wizytę, a Pani ginekolog mówi, że widzi 3 pęcherzyki i żadnego ❤ Ja płaczę, mówię jak to przecież ja je widziałam i to bardzo, bardzo dokładnie, a ona mi mówi, że z tego jednego gdzie było serce mogły się nagle zrobić 2
Ja się pytam ale jak to jest w ogóle możliwe, to się wydaje mega dziwne. I ja chcę zobaczyć ❤, które już widziałam, a nie czarne dziury
Czy Wy coś z tego rozumiecie? Ja jestem załamana, wyniki hormonów z dzisiaj beta 128 000, prog 61, est 1500.
Błagam piszcie, że jestem w ciąży i wszytsko bedzie dobrze
reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
Spokojnie każda stymulacja jest inna i każdy organizm inaczej reaguje. Moja stymulacja trwała 8 dni i miałam 21 pecherzykow i 15 dojrzałych komórek. A jeśli dobrze pamietam to Netiaskitchen miała stymulację 18 dni tak się to przedłużało - i po tej długiej stymulacji świeży transfer i odrazu udanyTo moja 2 stymulacja ale pierwszą miałam trzy lata temu i byłam stymulowana innymi lekami wtedy i tak mogłam zapłodnić tylko 6 komórek więc tak byłam prowadzona żeby nie było zbyt dużo pęcherzyków ale jakiś szybciej rosły [emoji17][emoji17][emoji17] Lekarz twierdzi że dobrze odpowiedziałem na stymulację bo mamy dużo pęcherzyków jakieś 12 na obu jajnikach i że potrzebują więcej czasu żeby urosnąć ale ile to jeszcze może potrwać bo ja już mam po mały dość [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] A jak długo trwała Twoja stymulacja bo Ty to miałaś bardzo dużo komórek jak dobrze kojarzę?
PotrzebujeCudu
Ja dziś mam właśnie 10ds i strasznie liczyłam że pęcherzyki urosły i wyznacza termin punkcji [emoji17][emoji17][emoji17] ale cóż trzeba brać to co jest, może jeszcze będzie dobrze [emoji3064][emoji3064] A Ty kiedy masz wizytę bo w tym cyklu transfer??Moja stymulacja trwała 10 dni, przyjmowałam rano Gonapeptyl a wieczorem Menopur 150. Miałam 22 pęcherzyki
eij
Dokładnie, tym bardziej że każdy organizm jest inny, ważne że wszystko odbywa się pod opieką lekarza, masz na bieżąco badane hormony i robione USG. Będzie dobrzeKochana rób co lekarz mów, cierpliwości , moja stymulacja trwała 4,5 tygodnia , w pierwszych tygodniach stymulacji pęcherzyki nie rosły w ogóle , dopiero poźniej zaczęły , wiem że to męczące , ale warto się poświęcić prawda?! Głowa do góry, będzie dobrze
Kachar
Mój mózg tego nie ogarnia, jak to zrobiły się dwa ? a to serduszko gdzie? nie kumam, nie możesz pójść do poprzedniego lekarza na usg? Dziwne gadanie pani doktor zwłaszcza jak już widziałaś serce dziecka, a poza tym to chyba w 8tc nie powstaje kolejny pęcherzyk płodowy z tego co mi wiadomo, kiedy wyniki hormonów??Hej Dziewczyny,
2 tygodnie temu (6tc) miałam wizytę, widziałam ❤ bijące, potwierdzili mi jeden zarodek i wyznaczyli datę porodu i odesłali już do innego lekarza. Czytając forum i widząc różne wpisy nie chałam jeszcze szukać docelowego ginekologa, więc umówiłam się na wizytę z jednym ginem z kliniki.
Dzisiaj idę radośnie na wizytę, a Pani ginekolog mówi, że widzi 3 pęcherzyki i żadnego ❤ Ja płaczę, mówię jak to przecież ja je widziałam i to bardzo, bardzo dokładnie, a ona mi mówi, że z tego jednego gdzie było serce mogły się nagle zrobić 2
Ja się pytam ale jak to jest w ogóle możliwe, to się wydaje mega dziwne. I ja chcę zobaczyć ❤, które już widziałam, a nie czarne dziury
Czy Wy coś z tego rozumiecie? Ja jestem załamana, wyniki hormonów z dzisiaj beta 128 000, prog 61, est 1500.
PotrzebujeCudu
5 tygodni przyjmowałam leki do stymulacji ? Jak dobrze kojarzę to u Ciebie zakończyło się to ciążą?Kochana rób co lekarz mów, cierpliwości , moja stymulacja trwała 4,5 tygodnia , w pierwszych tygodniach stymulacji pęcherzyki nie rosły w ogóle , dopiero poźniej zaczęły , wiem że to męczące , ale warto się poświęcić prawda?! Głowa do góry, będzie dobrze [emoji8]
eij
Ja bym skonsultowala to jeszcze z jednym lekarzem ale nie mówiąc mu co poprzedni powiedzieli.Hej Dziewczyny,
eij
W piątek mam wizytę, to będzie mój 4 dc, pewnie jeszcze raz będę musiała jechać koło 11 dc na hormony i wtedy zobaczymy jak sytuacja wyglądaJa dziś mam właśnie 10ds i strasznie liczyłam że pęcherzyki urosły i wyznacza termin punkcji [emoji17][emoji17][emoji17] ale cóż trzeba brać to co jest, może jeszcze będzie dobrze [emoji3064][emoji3064] A Ty kiedy masz wizytę bo w tym cyklu transfer??
PotrzebujeCudu
Wow 18 dni stymulacji [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] dzięki że to napisałaś bo może moje komórki też tyle potrzebują Dałaś nadzieję że może być jeszcze dobrze [emoji3064][emoji3064][emoji3064]Spokojnie [emoji6] każda stymulacja jest inna i każdy organizm inaczej reaguje. Moja stymulacja trwała 8 dni i miałam 21 pecherzykow i 15 dojrzałych komórek. A jeśli dobrze pamietam to Netiaskitchen miała stymulację 18 dni tak się to przedłużało - i po tej długiej stymulacji świeży transfer i odrazu udany [emoji6][emoji6]
reklama
Wiesz co... Mi też powoli dojrzewały, moje amh 4 i lekarz wystartował z niską dawką leku, na pierwszej wizycie powiedział, że trochę rosną za wolno i trzeba podkręcić śrubę, przedłużył stymulację i finalnie 22 komórki i 15 dojrzałych...takze musisz uzbroić się w cierpliwośćWłaśnie wyszłam z wizyty i jestem załamana mam sporo pęcherzyków ale nie chcą rosnąć od ostatniej wizyty w poniedziałek podrosły o 2-3mm którąś z Was tak miała? To już 10ds i końca nie widać nawet nie wiadomo kiedy punkcji mogę się spodziewać [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] jestem już strasznie zmęczona ta stymulacja [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Już sama nie wiem czego mogę się spodziewać po tej stymulacji [emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064]
Podziel się: