reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie cierpliwości to mi zawsze brakowało [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957] dobrze że mogę się Was poradzić bo już chciałam przekreślić ta stymulację na straty ale skoro czasami tak się zdarza to może i u mnie jeszcze będzie dobrze
Na początku dostałaś zbyt niską dawkę leku i teraz się wszystko ciągnie ale spokojnie, dojrzeją w swoim czasie 😉

Hej Dziewczyny,

Co mnie dzisiaj spotkało, nawet nie wiem jak to opisać.

2 tygodnie temu (6tc) miałam wizytę, widziałam [emoji173] bijące, potwierdzili mi jeden zarodek i wyznaczyli datę porodu i odesłali już do innego lekarza. Czytając forum i widząc różne wpisy nie chałam jeszcze szukać docelowego ginekologa, więc umówiłam się na wizytę z jednym ginem z kliniki.

Dzisiaj idę radośnie na wizytę, a Pani ginekolog mówi, że widzi 3 pęcherzyki i żadnego [emoji173] Ja płaczę, mówię jak to przecież ja je widziałam i to bardzo, bardzo dokładnie, a ona mi mówi, że z tego jednego gdzie było serce mogły się nagle zrobić 2 [emoji44][emoji848]
Ja się pytam ale jak to jest w ogóle możliwe, to się wydaje mega dziwne. I ja chcę zobaczyć [emoji173], które już widziałam, a nie czarne dziury [emoji24][emoji24][emoji24]

Czy Wy coś z tego rozumiecie? Ja jestem załamana, wyniki hormonów z dzisiaj beta 128 000, prog 61, est 1500.
Błagam piszcie, że jestem w ciąży i wszytsko bedzie dobrze [emoji24][emoji24]
Kurcze nie wiem co Ci doradzić i napisać bo wygląda to nieciekawie [emoji45]
Może sprawdź u innego lekarza? Jezu nie wiem...
Współczuje Ci tego stresu [emoji45]

Właśnie wyszłam z wizyty i jestem załamana mam sporo pęcherzyków ale nie chcą rosnąć od ostatniej wizyty w poniedziałek podrosły o 2-3mm którąś z Was tak miała? To już 10ds i końca nie widać nawet nie wiadomo kiedy punkcji mogę się spodziewać [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] jestem już strasznie zmęczona ta stymulacja [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Już sama nie wiem czego mogę się spodziewać po tej stymulacji [emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064]
Kochana ja miałam punkcję w 18ds. Na początku słabo na leki zareagowałam a później był boom. Spokojnie. Nie stresuj się na zapas[emoji8]

Ja już po urodzinowej wizycie [emoji847] szampana nie było ale ogólnie ok [emoji23]
Dziś 12dc, hormony prawie identyczne jak w kwietniu w tym dniu cyklu i Pani zadowolona. Endometrium 0.99cm. W pt wieczorem włączam progesteron. Transfer za tydzień w środę [emoji847][emoji123]
Obstawily mnie lekami więc niech się dzieje [emoji95]

To długo byłaś stymulowana ale najważniejsze że są efekty i zdrowe zarodki [emoji16]
Dokładnie. Powiem Ci, że ze względu, że to była moja pierwsza (i mam nadzieję ostatnia!) stymulacjia i nie byłam mega obeznana w tym temacie to w ogóle nie martwiła mnie długość stymulacji.
Niech rosną swoim tempem i będzie pięknie [emoji123][emoji8]

reklama
Ja już po urodzinowej wizycie [emoji847] szampana nie było ale ogólnie ok [emoji23]
Dziś 12dc, hormony prawie identyczne jak w kwietniu w tym dniu cyklu i Pani zadowolona. Endometrium 0.99cm. W pt wieczorem włączam progesteron. Transfer za tydzień w środę [emoji847][emoji123]
Obstawily mnie lekami więc niech się dzieje [emoji95]
trzymam mocno kciuki!❤

Do góry