reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny... powodzenia w dzisiejszym dniu[emoji3590][emoji110][emoji120]Niech stanie się tak jak tego pragniemy!!!
@Evela.6 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin [emoji323][emoji512][emoji320][emoji253][emoji256]Niech Twoje najważniejsze życzenie się spełni [emoji3]Również dzisiaj celebruje ten dzień ponieważ jest również dniem moich urodzin [emoji847][emoji847][emoji847]
Jestem już po punkcji...wszystko ok. 3 komórki zostały pobrane. Teraz szaleją na szkiełku....mam nadzieję że chodź jedna zostanie [emoji3590]Transfer jednak w sobotę co mnie cieszy bo bedzie mógł być przy mnie mąż [emoji3590]
Trzymajcie się ciepło. Miłego dnia wszystkim[emoji847][emoji847][emoji847]
Wszystkiego najlepszego [emoji3060] niech się spełnia wszystkie Twoje marzenia[emoji3590]
Miałam pytać czy 1407 z nicku to dzien urodzin [emoji6][emoji8]

reklama
Cześć dzielne staraczki😁nie było mnie tu 4 lata. Podglądam was od jakiegoś czasu. W skrócie o mnie... 4 lata temu jedna ciąża biochemiczna... W następnym cyklu się udało ale niestety w 22 tygodniu moja córeczka umarła. Trochę dochodziłam do siebie potem covid wstrzymał nas na rok a teraz wróciliśmy po nasze śnieżynki. 28 czerwca miałam transfer. Beta w 10 dpt 38 w 14 dpt 12☹️. Odstawiłam leki i czekam na @.mamy jeszcze 2 zarodki. Poradźcie mi proszę czy warto zrobić histeroktomie przed następnym transferem. Lekarka tak zasugerowała. Czy jakieś zrosty mogą powodować kłopoty w późniejszych tygodniach ciąży czy tylko utrudniają zagnieżdżenie? Amniopunkcja nie wykazała żadnych nieprawidłowości u córci. Lekarze twierdzą że mogło to być z tego powodu że byłam bardzo chora na wczesnym etapie ciąży. Serduszko biło wolniej. Ściskam was wszystkie mocno... Powodzenia!

Oh Kochana pamiętam Cię i bardzo kibicowałam. Mam nadzieję, że kolejny transfer będzie już tym, który spełni wasze marzenia.

Na pytanie nie odpowiem, bo się niestety na tym nie znam.

Super że walczysz i ode mnie masz ogromne kciuki!

Myślę o Tobie często 😘
Ja przeszłam przez piekło ale wyrwałam Bogu za nogi 2 córkę .
A Ty przeszkas bardzo długa i ciężka drogę i jesteś w punkcie wyjścia .....
Ja czekam jeszcze na wynik biopsji macicy czy tam jakiegoś raka nie było .....
Po USG wątroba spuchnięta , płyn dalej w jamie brzusznej ( trochę mniej ) i tak powoli wracam do żywych ...... Chodź to będzie długi proces mówią .....
A co u Ciebie ?
Jesteś bardzo dzielna. Same nie wiemy ile jesteśmy w stanie znieść 🥺🥺🥺Bardzo dużo siły Ci życzę....niech Pan Bóg wynagrodzi Ci tę cierpienia ❤️

Hej dziewczyny! Ja dziś miałam pierwsze genetyczne, jestem na początku 12 tc. Oczywiście myślałam że mi serce wyskoczy, mąż się zastanawiał czy dostanę zawału przed wizytą czy już po. Pani doktor stwierdziła, że nie widzi żadnych nieprawidłowości, ale na ostateczne wyniki czekam do poniedziałku. Trochę spadł mi kamień z serca i powoli zaczynam się cieszyć, że faktycznie będę mamą. Dziś mam jeszcze wizytę u mojego gina. Niestety mam słabe wyniki krwi i jakieś bakterie w moczu 😔
Super 🥰
Ja mam prenatalne 26 lipca i już mam nerwy troszkę i tak jak mówisz dopiero chyba po prenatalnych i zakończonym 1 trymestrze troszkę dychniemy 😜. Trzymam kciuki za dalsza nudną ciąże ✊🏻✊🏻🥰

@eij doczytałam, że opuszczasz me grono transferowania w podobnym czasie 🤪 umawiałaś już wizytę? Wiesz w którym DC się stawiasz?

Fajnie że szybciej @ przyszła. Zawsze to bliżej tej wielkiej chwili ✊✊

PS ja nadal czekam 😉

Cześć dzielne staraczki😁nie było mnie tu 4 lata. Podglądam was od jakiegoś czasu. W skrócie o mnie... 4 lata temu jedna ciąża biochemiczna... W następnym cyklu się udało ale niestety w 22 tygodniu moja córeczka umarła. Trochę dochodziłam do siebie potem covid wstrzymał nas na rok a teraz wróciliśmy po nasze śnieżynki. 28 czerwca miałam transfer. Beta w 10 dpt 38 w 14 dpt 12☹️. Odstawiłam leki i czekam na @.mamy jeszcze 2 zarodki. Poradźcie mi proszę czy warto zrobić histeroktomie przed następnym transferem. Lekarka tak zasugerowała. Czy jakieś zrosty mogą powodować kłopoty w późniejszych tygodniach ciąży czy tylko utrudniają zagnieżdżenie? Amniopunkcja nie wykazała żadnych nieprawidłowości u córci. Lekarze twierdzą że mogło to być z tego powodu że byłam bardzo chora na wczesnym etapie ciąży. Serduszko biło wolniej. Ściskam was wszystkie mocno... Powodzenia!
Bardzo mi przykro, że znowu się nie udało 💔💔💔
Skoro lekarka coś zasugerowała to raczej bym to robiła. Przy tylu niepowodzeniach trzeba szukać gdzie leży problem bo implantacja jest a potem coś się dzieje.
Powodzenia, oby 2 pozostałe śnieżynki przyniosły upragnione ciąże ✊😘

reklama
@eij doczytałam, że opuszczasz me grono transferowania w podobnym czasie 🤪 umawiałaś już wizytę? Wiesz w którym DC się stawiasz?

Fajnie że szybciej @ przyszła. Zawsze to bliżej tej wielkiej chwili ✊✊

PS ja nadal czekam 😉
No zaszkodziła mnie ta miesiączka. Ale transfer i tak wypadnie mi na sierpień bo ja mam długie cykle i owulację zwykle w 16 dc 😉 jadę w piątek na wizytę

Do góry