Mnie dopadła hiperka ale nie wiem jakiego stopnia.. Wiem tylko, że zdychałam na kanapie 2 dni, nie mogłam chodzić i brzuch mnie strasznie bolał, przede wszystkim okropne wzdęcia, myślałam że brzuch mi pęknie ale im więcej pilam wody tym było lżej... w sumie wszystko do przeżyciano to niestety nic przyjemnego ale i tak najgorsza jest chyba hiperka ja na szczęście nie miałam ale z tego co dziewczyny piszą to nie jest wesoło
reklama
G
gość2502
Gość
Ale jazda, zajebiście kochana!!!!!!!!Dziewczyny to jakiś CUD!!!! Moje dziecko żyje. Widziałam serduszko Wolno pika, ale lekarka mówi, że to nie 7 a 6 tydzień ciąży!!! Później się zaimplantował widocznie. Mam brać wszystkie leki. Za tydzień kontrola i kolejne 4 tyg stresu, bo powiedziała, że jak się utrzyma do 10 tyg to powinno być dobrze. Jestem w szoku nadal płaczę. A ten patafian jak zobaczyl opis to przyszedl, przeprosil i powiedzial ze nigdzie sie nie wybieram. Ale ja sie wybieram. Pakuje walizke i jade do siostry.
ja powiem Ci ze zle wspokinsm z 2 ciazy bo tez mega szybko poszlam, i szefowa wiedziala i duzo ludzi sie donyslalo. a jak wrocilam po prenatslnych to bylo przewalone tlumaczyc, ze jest zle i ze koge poronic w kazdej chwili i ze nie bede szla ma macierzynski. powiem.Ci ze mega mi to stresow dolozyloDokładnie, też myślałam iść po prenatalnych, ale w tej ostatniej ciąży to ze względu na mdłości, wymioty byłam na l4 już po serduszkowym. Nie dałam rady, a innymi się nie przejmowałam,bo to moje życie i przeżyje je tak jak będę chciała. Koniec, kropka
Coffe18
Fanka BB :)
Ale czadDziewczyny to jakiś CUD!!!! Moje dziecko żyje. Widziałam serduszko Wolno pika, ale lekarka mówi, że to nie 7 a 6 tydzień ciąży!!! Później się zaimplantował widocznie. Mam brać wszystkie leki. Za tydzień kontrola i kolejne 4 tyg stresu, bo powiedziała, że jak się utrzyma do 10 tyg to powinno być dobrze. Jestem w szoku nadal płaczę. A ten patafian jak zobaczyl opis to przyszedl, przeprosil i powiedzial ze nigdzie sie nie wybieram. Ale ja sie wybieram. Pakuje walizke i jade do siostry.
wielkie gratulacje
To teraz dużo spokoju i cierpliwości bo czas między wizytami okropnie się dłuży
W sumie tu masz rację.. po poronieniu jak wróciłam do pracy nie było tak źle.. przyjęłam wyrazy współczucia, nie tłumaczyłam się zbyt wiele i było ok. Teraz to nie wiem, jakbym była w kolejnej ciąży, kolejne l4 i poronienie-nawet nie chce myśleć, a wiadomo, że szef musi znaleźć kogoś na zastępstwo.. No mam nadzieje, że historia się już nie powtórzy,dlatego też badanie pgs zwiększy mi szanse na jej szczęśliwe donoszenieja powiem Ci ze zle wspokinsm z 2 ciazy bo tez mega szybko poszlam, i szefowa wiedziala i duzo ludzi sie donyslalo. a jak wrocilam po prenatslnych to bylo przewalone tlumaczyc, ze jest zle i ze koge poronic w kazdej chwili i ze nie bede szla ma macierzynski. powiem.Ci ze mega mi to stresow dolozylo
PotrzebujeCudu
Na pewno będzie dużo super zarodków [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Wizytę mam poglądowa ostatnią z pobraniem krwi w poniedziałek po 10 dniach stymulacji i jak będzie co pobierać to punkcję mam w środę a jeśli będzie co to transfer w piątek. Takie są plany....
PotrzebujeCudu
Ja miałam 21 pęcherzyków, czułam się jakbym ważyła tonę, a waże 49 kg. Trzeba to przetrwać.
Wow ale naprodukowalaś cię Ja mam podobno 10 pęcherzyków i już mi ciężko A Wy ponad 20 [emoji33][emoji33][emoji33]Zgadzam się, uczucie tragiczne, ja miałam 22 pęcherzyki pobrane, a 3 ostatnie dni stymulacji czułam się i wyglądałam jak balon [emoji14] i ciągłe kłucie jajnika. Ale czego się nie robi żeby wszystko było pięknie [emoji3]
PotrzebujeCudu
Super właśnie takich wiadomości potrzebuje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny to jakiś CUD!!!! Moje dziecko żyje. Widziałam serduszko[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Wolno pika, ale lekarka mówi, że to nie 7 a 6 tydzień ciąży!!! Później się zaimplantował widocznie. Mam brać wszystkie leki. Za tydzień kontrola i kolejne 4 tyg stresu, bo powiedziała, że jak się utrzyma do 10 tyg to powinno być dobrze. Jestem w szoku nadal płaczę. A ten patafian jak zobaczyl opis to przyszedl, przeprosil i powiedzial ze nigdzie sie nie wybieram. Ale ja sie wybieram. Pakuje walizke i jade do siostry.
tak napewno, ja tez wiaze z tym nadzieje. kiedy zaczynasz stymulacje?W sumie tu masz rację.. po poronieniu jak wróciłam do pracy nie było tak źle.. przyjęłam wyrazy współczucia, nie tłumaczyłam się zbyt wiele i było ok. Teraz to nie wiem, jakbym była w kolejnej ciąży, kolejne l4 i poronienie-nawet nie chce myśleć, a wiadomo, że szef musi znaleźć kogoś na zastępstwo.. No mam nadzieje, że historia się już nie powtórzy,dlatego też badanie pgs zwiększy mi szanse na jej szczęśliwe donoszenie
reklama
Kachar
Ja pierdykam nie strasz tak więcej! Już żadnej bety nie sprawdzamy ok? Ani ja ani ty, do kolejnego USG, bo ja też swiruje z tymi "przyrostami " , gupie myDziewczyny to jakiś CUD!!!! Moje dziecko żyje. Widziałam serduszko Wolno pika, ale lekarka mówi, że to nie 7 a 6 tydzień ciąży!!! Później się zaimplantował widocznie. Mam brać wszystkie leki. Za tydzień kontrola i kolejne 4 tyg stresu, bo powiedziała, że jak się utrzyma do 10 tyg to powinno być dobrze. Jestem w szoku nadal płaczę. A ten patafian jak zobaczyl opis to przyszedl, przeprosil i powiedzial ze nigdzie sie nie wybieram. Ale ja sie wybieram. Pakuje walizke i jade do siostry.
Podziel się: