reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dzisiaj miałam USG żeby sprawdzić jajniki i zgłupiałam. Moje amh 1.84, zawsze miałam po max 7-8 pęcherzyków antralnych na każdym jajniku a od 2 miesięcy jest jakiś kosmos. Na jednym 11 a na drugim 19 antralnych. O co kaman?? Czy to niedobrze, że jest ich aż tyle? Zawsze miałam problem z jakością oocytów to teraz pewnie będą jeszcze słabsze bo dużo. Miała któraś z was taką sytuację??

reklama
nie pij w trakcie , kup sobie matche to jest taka sproszkowana zielona herbata co ma duzo antyoksydantow, winko sobie pij szczegolnie czerwone, ja robilam koktajle takie plodnosci, ze szpinakiem, awocado, jakies jagody bo to wszystko ma antyoksydantu a antyoksydanty niby dna komorek chronia, ja mialam wlasnie problem z jakoscia moich komorek , wiec chyba podobnie jak Ty. 23 to juz za chwilke, a co robisz z ta blastla co Ci zostala?
Ok, dziękuje za rady. Na pewno skorzystam z nich 😉 blastkę, która została odbierzemy na samym końcu, jak nic nie wyjdzie z obecnej stymulacji.. Raczej nie będziemy jej badać, gdyż musiałaby przejść dodatkowe rozmrażanie i zamrażanie, a to mogłoby mieć jakiś wpływ na nią. Ta blastka będzie poprostu ostatnią naszą nadzieją 🙂

Dziewczyny to jakiś CUD!!!! Moje dziecko żyje. Widziałam serduszko[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Wolno pika, ale lekarka mówi, że to nie 7 a 6 tydzień ciąży!!! Później się zaimplantował widocznie. Mam brać wszystkie leki. Za tydzień kontrola i kolejne 4 tyg stresu, bo powiedziała, że jak się utrzyma do 10 tyg to powinno być dobrze. Jestem w szoku nadal płaczę. A ten patafian jak zobaczyl opis to przyszedl, przeprosil i powiedzial ze nigdzie sie nie wybieram. Ale ja sie wybieram. Pakuje walizke i jade do siostry.
Bardzo wierzyłam w taki obrót sprawy [emoji3590]
Odpoczywaj i daj dzidzi spokojnie rosnąć [emoji8]

Dziewczyny to jakiś CUD!!!! Moje dziecko żyje. Widziałam serduszko❤️❤️❤️ Wolno pika, ale lekarka mówi, że to nie 7 a 6 tydzień ciąży!!! Później się zaimplantował widocznie. Mam brać wszystkie leki. Za tydzień kontrola i kolejne 4 tyg stresu, bo powiedziała, że jak się utrzyma do 10 tyg to powinno być dobrze. Jestem w szoku nadal płaczę. A ten patafian jak zobaczyl opis to przyszedl, przeprosil i powiedzial ze nigdzie sie nie wybieram. Ale ja sie wybieram. Pakuje walizke i jade do siostry.
Pawełka wychowasz tak żeby nie powtarzał błędów swojego taty:)

Dziewczyny dzisiaj miałam USG żeby sprawdzić jajniki i zgłupiałam. Moje amh 1.84, zawsze miałam po max 7-8 pęcherzyków antralnych na każdym jajniku a od 2 miesięcy jest jakiś kosmos. Na jednym 11 a na drugim 19 antralnych. O co kaman?? Czy to niedobrze, że jest ich aż tyle? Zawsze miałam problem z jakością oocytów to teraz pewnie będą jeszcze słabsze bo dużo. Miała któraś z was taką sytuację??
No to super 👏 a może przez te suplementy, które bierzesz🤔

Ja pierdykam nie strasz tak więcej! Już żadnej bety nie sprawdzamy ok? Ani ja ani ty, do kolejnego USG, bo ja też swiruje z tymi "przyrostami " , gupie my 😏😏😏
Ja pierdykam nie strasz tak więcej! Już żadnej bety nie sprawdzamy ok? Ani ja ani ty, do kolejnego USG, bo ja też swiruje z tymi "przyrostami " , gupie my 😏😏😏
Oj tak. Lekarka mi dzisiaj zakazała już robić beta hcg! I nie bede robic. Aaaa i powiedziala, ze jej siostra tez po ciazy z in vitro w Novum robila bete i nagle jej spadla i juz myslaly, ze dramat, a okazalo sie, ze ma blizniaki i za tydzien ma rodzic😀

reklama
Do góry