reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hey dziewczyny u mnie dziś 4 dzień stymulacji i wczoraj wstałam, zjadłam śniadanie i zasnęłam, niestety dziś to samo, od 13 do 15 drzemka. To normalne? Mogłabym wiecznie spać!

I drugie pytanie: odstawialyscie kawę podczas stymulacji?

@kate07 Janina to imie mojej babci, piękne!
ja cała stymulację jestem zmęczona, a trwala 12 dni...
Kawę odstawilam na 2 tyg przed stymulacja i w trakcie tez nie piłam.

reklama
Babeczki zaczynam świrować. I to na maxa. Zajadam stres czego nigdy nie robiłam. W życiu. Znalazłam na innym wątku forum wyniki hcg innej użytkowniczki. Już mówię o co mi chodzi. Widzicie przedziały hcg? Czy to oznacza, że moja hcg 23,68 jednak w jakiś normach się nie mieszczę? Drugie normy to z jakiejś ciążowej strony.
W skrócie nerwy mam na wyczerpaniu...
Nie patrz już proszę na różne tabelki, zrób jutro betę i zobaczysz w którą to stronę wszystko podąża 😘jest już popołudnie więc do jutro szybko zleci 😉

Dziś zaczęłam odczuwać lekki ból w dolnej części kręgosłupa (lędźwiowy), skurczy miesiączkowych brak, ale i tak nie wiem czy nie zwiatuje to @ 😕 do okresu jeszcze jakieś 8 dni
Ja miałam ból odcinka lędźwiowego i to dosyć silny w 9dpt,do tego pojawiła się krew. Byłam pewna na 99,9 % że to zwiastuje okres bo termin już się zbliżał... Ze strachu trochę leżałam, ale ból się nasilał i nasilał. Wzięłam nospe ale nie pomagała, miałam takiego wkur*a, że się nie udało i poszłam na spacer bo leżeć ciężko było.... po kilku dniach okazało się, że beta rosła i rosła i była bardzo wysoka 🙂

Ja miałam ból odcinka lędźwiowego i to dosyć silny w 9dpt,do tego pojawiła się krew. Byłam pewna na 99,9 % że to zwiastuje okres bo termin już się zbliżał... Ze strachu trochę leżałam, ale ból się nasilał i nasilał. Wzięłam nospe ale nie pomagała, miałam takiego wkur*a, że się nie udało i poszłam na spacer bo leżeć ciężko było.... po kilku dniach okazało się, że beta rosła i rosła i była bardzo wysoka 🙂
Fajnie byłoby umieć wyluzpwać. Jakaś medytacja by się przedała. Teraz mamy długi weekend i gniję w domu, wolałabym być w pracy. Wtedy jestem tak zajęta, że nie rozkminiam.

reklama
Do góry